ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Кои са най-интелигентните жени в зодиака

Кои са най-интелигентните жени в зодиака

Petra VasilevaPetra Vasileva
Новак
221
Най-интелигентните жени в зодиака

Ако някога интелигентните жени плашеха мъжете, то днес те са на мода. Умните, независими, образовани и самоуверени дами днес са най-притегателната сила за противоположния пол.

Кои обаче са най-интелигентните жени в зодиака? Прочетете статията докрай, за да разберете. Проверете още сега дали и вашата зодия е сред тях!

Овен

Тези дами се отличават с вродена проницателност. В млада възраст те винаги се опитват да получат монопол в отношенията със своите връстници. Жените, родени под този знак, лесно поемат лидерството и това им харесва. Те са много издръжливи и много жизнени. Изключителни интелигентни дами.

Дамите Овен са склонни да вършат упорито всяка тежка работа, дори когато тя изисква мъжка ръка. Единственият недостатък в характера им е наивността. Те са доста агресивни към другите и могат да се ядосат и да избухнат само за няколко секунди. Но истината е, че много се влияят от мнението на околните за тях. И ако то не е високо, това може да ги накара да рухнат.

Скорпион

Независима и умна жена

Скорпион - женственост и мъжки черти. Жената Скорпион от раждането до края на живота си, осъзнава, че съдбата ѝ е женска, макар и да вижда, че е по-различна от другите жени. Защото е много по-силна от тях.

Скорпионите имат силна интуиция, която превръщат в голямо свое предимство, защото умеят бързо и точно да преценяват хората. Измамниците просто нямат никакъв шанс при тях – ще ги хванат на момента. Жените от този зодиакален знак имат отмъстителен характер и не забравяйте, че те никога не са склонни да бъдат губещата брънка от веригата.

Козирог

Жените Козирог поддържат доста тесен кръг на хора, с които комуникират. Те са сериозни и не се занимават с хлапашки неща. А, когато попаднат в такава среда определено ясно личи по строгия им поглед, че мястото им не е там. Харесват стабилни мъже, а в работата конкуренция може да им бъдат само по-зрелите и опитни колеги.

Жените Козирог винаги контролират емоциите си и никога няма да ги видите в ролята на подбудители на конфликти. Но, по природа тези дами са ужасно инатливи и никога не отстъпват във връзките си с противоположния пол. Така, че ако искате да сте с някоя красива дама от тази зодия - съветваме ви да се въоръжите с търпение и много отстъпчивост.

Близнаци

Самоуверена жена

Много от гениите по света са именно Близнаци. Те са и сред най-интелигентните жени в света. Ако не вярвайте, просто започнете да слушате какво ви говорят тези жени и ще се убедите в интелекта, сладкодумието и богатия им речник. Казват, че в целия зодиак мисълта на жените Близнаци тече най-бързо и тези жени имат естествена нужда винаги да са в час с новините и всички клюки.

Дамите от тази зодия са искрено любопитни, поради което четат много за да запълнят нуждата си от информация във всяка област. Което прави тези жени едни от най-компетентните по всякакви въпроси. Ако имате връзка с Близнаци, знайте, че най-голямата грешка, която може да направите е да я ограничавате в контактите и социализацията – за нея това е още един канал за научаване на нови неща.

Водолей

Тези жени филтрират почти всичко през цедката на своя интелект. Когато са изправени пред даден казус, те имат способността да се дистанцират от проблема, за да намерят най-практичното му решение. Водолеите са балансирани и винаги действат с хладен разум, търсейки иновативни подходи.

Хубава черта на характера им е, че приемат чуждото мнение и когато имат нужда от помощ, са готови да се вслушат в думите на другите хора. Но никога не приемат нещо за чиста монета, докато не видят ясни доказателства.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest