Хороскоп

Хороскопи

Хороскопи, зодии, астрологични съвети и материали. Хороскоп от Ezine.bg. Потопи се в света на хороскопа .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Храна за отслабване според зодията виХрана за отслабване според зодията виЕто кои са най-благоприятните храни за всяка зодия, както и кои трябва да се избягват. Храна за отслабване според зодията ви.
Жените от тези зодии са най-успешни в животаЖените от тези зодии са най-успешни в животаЖените от зодия Лъв са абсолютно неотразими. Те са изключително борбени и затова често постигат успехи във всяка една сфера от живота.
Това са трите най-щастливи зодииТова са трите най-щастливи зодииВижте в галерията ни кои са тези щастливци, както и в какво се състои щастието за тях.
Зодиите, алергични към брака! Вижте кои са теЗодиите, алергични към брака! Вижте кои са теПръстен, сватба, брак – за това мечтаят повечето момичета още от малки. За повечето мъже това е логичното продължение на едни отношения. Някои зодиакални знаци обаче не са на това мнение.
Най-готините зодии за връзкаНай-готините зодии за връзкаЛюбовта е непредвидима. Когато те връхлети, никога не знаеш дали е за добро или не. Тя може да ти донесе както красиви и незабравими мигове, така и мъка и разочарования. Но само хората, които се хвърлят презглава в нея, получават щедра отплата в замяна.
И най-влюбеният мъж няма да изтърпи дамите от тези две зодииИ най-влюбеният мъж няма да изтърпи дамите от тези две зодииВсяка зодия има както своите положителни, така и своите отрицателни качества. Има обаче две зодии, чиито представителки са доста трудни за възприемане от мъжете. Те са колкото неустоими, толкова и неконтролируеми, което ги прави просто нетърпими.
Кои са най-верните зодии в хороскопаКои са най-верните зодии в хороскопаСпоред астрологията някои знаци от хороскопа са по-отдадени на връзката си от други. Могат да се определят 4 зодии, които са най-верни на своята половинка и почти никога не биха кривнали встрани.
Какви са в любовта родените през май?Какви са в любовта родените през май?Родени сте през месец май? Искате да знаете какво ви очаква в любовта? Открийте рождената си дата по-долу в списъка и разберете!
Това са 7 зодии, на които любовта ще се усмихне през майТова са 7 зодии, на които любовта ще се усмихне през май
06 Май
Хриси
Щастлива новина за тези 7 зодии, за които май ще бъде месецът на любовта! Ето ги и тях:
Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките сиЧетирите зодии, които най-трудно запазват връзките сиЗа 4 от зодиите в хороскопа е доста трудно да запазят връзката си с едни човек заради характеристики от своята зодия, които правят обвързването за тях невъзможна мисия.