Хороскоп

Хороскопи

Хороскопи, зодии, астрологични съвети и материали. Хороскоп от Ezine.bg. Потопи се в света на хороскопа.
От какви мъже да се пазите според зодията сиОт какви мъже да се пазите според зодията сиЛюбовта е сложна наука понякога и ако не прецените добре партньора си, може да прекратите една връзка толкова бързо, колкото сте я започнали.
Късметче според зодиятаКъсметче според зодиятаНова година, нов месец и нов късмет! На едни Звездите ще поднесат нова любов, на други – по-висока заплата. А на трети – неочаквано пътуване. Какъв късмет ви очаква зависи от зодията ви!
Зодиите, които се обвързват без любовЗодиите, които се обвързват без любовПовечето от нас смятат, че не може да се обвържем с някого, ако не съществува взаимна любов. Това изобщо не е така – особено за някои зодиакални знаци. Те могат спокойно да си живеят във връзка с партньор, без да изпитват любов към него.
Мъжете от тези зодии винаги се връщат при бившатаМъжете от тези зодии винаги се връщат при бившатаМъжете от някои зодии никога, ама никога няма да се върнат при бившите си. Например Скорпион или Лъв. Други обаче продължават да мислят за предишните си половинки и биха се върнали при тях, въпреки причината за раздялата помежду им.
Как да скъсам с жена Везни?Как да скъсам с жена Везни?Като деца на Венера, емоционална вътрешна борба на Везните е сериозна работа. Но в мига, в който усетят че се каните да скъсате с тях изведнъж са готови да направят всичко, за да спасят връзката си.
Какви тайни крият най-загадъчните зодии?Какви тайни крият най-загадъчните зодии?Някои зодии привидно изглеждат едни, но всъщност са съвсем други, ако ги опознаеш. Какви са големите тайни на най-загадъчните зодии? Кои са най-потайните зодии?
Най-добрите и най-лошите черти на зодия СтрелецНай-добрите и най-лошите черти на зодия СтрелецПредставителите на зодията Стрелец са доста забавни и уверени в себе си личности. Кои са най-добрите и най-лошите черти на зодия Стрелец?
Най-добрите и най-лошите черти на зодия ВодолейНай-добрите и най-лошите черти на зодия ВодолейПредставителите на зодиакалния знак Водолей са истински мечтатели и често се отличават с различните си мисли във всяко едно отношение. Ето кои са най-добрите и най-лошите черти на зодия Водолей.
Най-добрите и най-лошите черти на зодия КозирогНай-добрите и най-лошите черти на зодия КозирогПредставителите на зодията Козирог обожават да планират всичко и да съставят конкретна стратегия, за да постигнат всяка една цел в живота си. Ето ги най-добрите и най-лошите черти на зодия Козирог.
Най-добрите и най-лошите черти на зодия РибиНай-добрите и най-лошите черти на зодия РибиПредставителите на зодиакалния знак Риби са истински мечтатели, а освен това са доста отзивчиви и винаги са готови да ви помогнат. Най-добрите и най-лошите черти на зодия Риби: