ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Идеи за маникюр за морето

Идеи за маникюр за морето

Идеи за маникюр за морето
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Въпреки че лятото е вече в разгара си, никога не е късно да обновите маникюра си и да му вдъхнете нова морска, свежа и лятна нотка. Ако сте маникюрист и това е вашата професия, тогава нашата статия с 6 красиви идеи за маникюр ще бъде интересна и на вас. Нашата малка класация от свежи, но и заедно с това актуални тенденции, ще ви помогне да изберете идеалния цветен френч или пък дизайн с морски мотиви за по-смелите дами.

Ето свежи идеи за морски маникюр

Морски стил и тематична рисунка

Развихрете фантазията си, като дори можете да добавите ситен морски пясък на своите красиви нокти, което е последен писък на модата днес. Разбира се, че всичко се покрива с топ лак, за да е гладко и надеждно покритието. Друг възможен вариант са мотивите на малки корабчета на ноктите ви, които сякаш се носят по вълните на морето, пренасяйки ви на любимата ви дестинация. Ако пък искате да експериментирате, тогава можете да заложите морски маникюр с котви, вълни, морска звезда, мидички или дори цели морски пейзажи. Не претрупвайте обаче всички нокти с някаква декорация, като оставите няколко само с цвят, за да е всичко хармонично и да не изглежда кичозно.

Морски маникюр

Морски картини с прозрачни мотиви

Тази техника е сравнително нова, но за сметка на това сега е на пика на популярността. Техниката е уникална сама по себе си, като заедно с това се създава ефект на 3D картина все едно, а не на стандартните плоски маникюри. Имайте предвид обаче, че маникюристката трябва да има опит, за да може да сътвори това вълшебство на ноктите ви.

Син френски маникюр с морски мотив

Ако обичате класиката, но искате да внесете доза лятно настроение на ноктите ви, тогава този френски маникюр е идеалния избор за вас. Нека 6 от ноктите ви са стандартен френч, където линията е не бяла, а нежно синя. Другите нокти украсете с някакви тематични декорации, които да внасят морско настроение в този дизайн.

Морски маникюр с контури

Техниката е лесна, а ефектът е повече от интересен. Идеята е много красива, а именно просто си изберете любимите ви морски мотиви, а след това очертайте с тънка линия контура на всички нокти, като по-смелите от вас могат да поекспериментират със сочните и ярки цветове. Крайният резултат е модерен маникюр за морето.

Обемен маникюр

Маникюр за морето и лятото

И това лято този дизайн на ноктите все още е актуален, като това не никак странно, имайки предвид, колко интересно и различно изглеждат ноктите. Могат да се добавят всякакви обемни мотиви, като например палми, котви или пък морски залез. Дори маникюрът ананас ще ви свърши работа.

Цветна експлозия

Това са морските маникюри, при които все едно са събрани всички цветове на дъгата. Имайте предвид обаче, че в този случай е по-добре да заложите на по-пастелните оттенъци. Така например може да се изобрази дори морски пейзаж с някакви по-интересни и смели съчетания на сочните летни цветове, а именно като изберете странни оттенъци (небето може да е розово, слънцето зелено, а водата лилава).

Не робувайте на модата и не забравяйте, че вие трябва да имате свой моден почерк във всяко едно отношение, включително и при избора на маникюр. Ако дадена идея за морски маникюр не ви харесва, тогава не го правете на ноктите си, както така например можете да заложите на вечната класика в лицето на маникюра в червено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румяна Салалийска
Идеята за френския маникюр много ми допадна ?
0
0