Маникюр и Педикюр

Маникюр и Педикюр

Маникюр и педикюр, грижа за твоите ръце и нокти. Тайната на красивия маникюр и педикюр. Съвети за педикюра и маникюра.
Искате съблазнителни крака? Следвайте тези грижиИскате съблазнителни крака? Следвайте тези грижиВъпреки че навън е студено и късите дрехи са прибрани в гардероба, не бива да забравяме за грижата за краката си. Вижте няколко лесни стъпки за съблазнителни крака, които да показвате с гордост по всяко време на годината.
Важни грижи за ноктите през пролеттаВажни грижи за ноктите през пролеттаНаред с грижите за талията, косата, лицето, върви и грижата на ноктите, които определят вида на ръцете. Ето най-важните моменти от грижата на ноктите.
Как да премахнете гел лак у дома?Как да премахнете гел лак у дома?Ако искате само да премахнете гел лака си у дома, е добре да спазвате определена последователност. Първо трябва да подготвите ноктите си. Как да премахнем гел лака в домашни условия?
Грижа за ноктите у дома по време на карантинаГрижа за ноктите у дома по време на карантинаНе може да излизате от вкъщи заради карантината, а ноктите ви са в ужасно състояние? Няма място за повече притеснение! С тези домашни грижи ще имате красиви нокти.
Модни тенденции при маникюра за пролет 2020Модни тенденции при маникюра за пролет 2020Пролетта е времето, когато всяка една жена иска промени в своята визия. При някои дами промяната се изразява точно в новия маникюр. Вижте най-актуалните модни тенденции при маникюра за пролет 2020.
Как най-дълго да запазите гел лака си в добър видКак най-дълго да запазите гел лака си в добър видСъздаването на гел лака е сред най-добрите козметични хрумвания, защото за всяка дама той означава не само перфектен маникюр, но и дълготраен.
Как да укрепите чупливите ноктиКак да укрепите чупливите нокти
06 Януари
Petra Vasileva
Добре поддържаният маникюр е нашата визитна картичка. Здравите и красиви нокти са индикатор за добро здраве и висока хигиена, затова и винаги правят приятно впечатление на хората, с които общуваме.
Почистете ноктите с паста за зъби и лимонПочистете ноктите с паста за зъби и лимонИндийска козметичка разкри пред света един изключително лесен и практичен начин да почистим лака от ноктите си. Това може да стане лесно със смес от паста за зъби и лимон.
Виж последните тенденции в сватбения маникюр! Бъди неотразима в големия денВиж последните тенденции в сватбения маникюр! Бъди неотразима в големия денТематичният маникюр също е знаков за сватбения ден. Все пак красивите нокти допълват цялостната визия на булката и гарантират нейната неотразимост.
Как да изсъхне по-бързо лак за ноктиКак да изсъхне по-бързо лак за ноктиЕдва ли има дама, която да не губи търпение, докато чака лака си да изсъхне. Досадно е да стоиш, да не можеш да свършиш нищо, за да не го развалиш, да бързаш, но да си безсилна пред бавно съхнещия лак.