Маникюр и Педикюр

Маникюр и Педикюр

Маникюр и педикюр, грижа за твоите ръце и нокти. Тайната на красивия маникюр и педикюр. Съвети за педикюра и маникюра.
Идеи за модерен коледен маникюрИдеи за модерен коледен маникюрДухът на Коледа се усеща все по-осезателно и в навечерието на празниците въпросът на маникюра става особено актуален. Ето идеи за модерен коледен маникюр.
Идеи за маникюр в червеноИдеи за маникюр в червеноЧервеният цвят е подходящ за тези, които искат да бъдат забелязани. Вижте идеи за червен маникюр. Красиви нокти и маникюр в червено
Идеи за красив маникюр в черноИдеи за красив маникюр в черноЧерният маникюр е екзотика в изкуството на ноктите, но все по-сигурно заема своето място сред екстравагантните предложения с бъдеще. Идеи за красив маникюр в черно:
Френският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеиФренският маникюр пак е хит! Ето няколко модерни идеиФренският маникюр несъмнено се превърна в голям хит. В момента той отново оглавява класациите с най-модерните маникюри. Ето красиви и нежни идеи за френски маникюр.
Перлен маникюр - хит в декорацията на ноктиПерлен маникюр - хит в декорацията на ноктиИзкуството на маникюра е много динамично и развитието му бележи видим скок напред в последните години. Има много класически варианти, като френския маникюр, който е актуален винаги, но перленият маникюр.
Маникюри, които винаги ще са модерниМаникюри, които винаги ще са модерниДобре поддържаният модерен маникюр е признак, че жената полага грижи за визията си. Независимо дали ноктите ще са дълги, със реден размер или съвсем къси или пък остри, заоблени или прави, за тях трябва да си личи, че се полагат грижи.
Кой ще е модерният маникюр през есен 2020Кой ще е модерният маникюр през есен 2020Кой ще е модерният маникюр през есен 2020? Ето ги преобладаващите тенденции при оформянето на есенния маникюр за 2020 година.
За по-дълготраен и красив маникюрЗа по-дълготраен и красив маникюр
02 Септ.
1
Как да имате по-дълготраен маникюр? Преди да нанесете цветен лак, трябва да се уверите, че ноктите ви не са мазни. Вижте още съвети за запазване на маникюра дълго.
Декорации за маникюрДекорации за маникюр
25 Август
Admin
Най-лесният начин за оформяне на бърз ефектен маникюр е да разделите нокътя на две по дължина и да лакирате всяка половинка с различен цвят. Върху един от пръстите закрепете камъче.
Идеи за маникюр за моретоИдеи за маникюр за моретоТърсите идеи за маникюр за морето? Ето атрактивни предложения за модерен морски маникюр. Бъдете стилни и красиви на плажа с тези идеи за морски маникюр.