ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр
Маникюр и Педикюр

Маникюр и Педикюр

Маникюр и педикюр, грижа за твоите ръце и нокти. Тайната на красивия маникюр и педикюр . Съвети за педикюра и маникюра.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Актуални тенденции в маникюра за 2023 годинаАктуални тенденции в маникюра за 2023 година
25 Януари
Новата година обикновено носи нова серия от тенденции или дава изява на елегантното завръщане на вече познати модни трендове в ноктите. Актуални тенденции в маникюра за 2023 година.
Маникюри, които винаги ще са модерниМаникюри, които винаги ще са модерни
28 Дек.
Добре поддържаният модерен маникюр е признак, че жената полага грижи за визията си. Независимо дали ноктите ще са дълги, със реден размер или съвсем къси или пък остри, заоблени или прави, за тях трябва да си личи, че се полагат грижи.
Идеи за модерен коледен маникюрИдеи за модерен коледен маникюр
07 Дек.
Духът на Коледа се усеща все по-осезателно и в навечерието на празниците въпросът на маникюра става особено актуален. Ето идеи за модерен коледен маникюр.
Как да свалим сами гел лакКак да свалим сами гел лак
25 Ноем.
Как можете да си свалите гел лак в домашни условия? За целта са ви необходими следните пособия, с които за 20-30 мин може да премахнете гел-лака
Как да накараме ноктите да растат по-бързоКак да накараме ноктите да растат по-бързо
19 Ноем.
Дълги, лъскави и здрави нокти е символ на добра поддръжка и вкус към елегантност, както и на добро общо здраве. Как да накараме ноктите да растат по-бързо?
Идеи за есенен маникюрИдеи за есенен маникюр
20 Септ.
Идеи за есенен маникюр. Модерен есенен маникюр. Как да декорираме ноктите си за есента? Красиви идеи за маникюр за есента.
Как да си приготвим сами домашно масло за кожички около ноктитеКак да си приготвим сами домашно масло за кожички около ноктите
02 Септ.
Хубавият маникюр не е само лак за нокти, а също и грижа за ноктите и ръцете. Как да си направим домашно масло за кожички около ноктите? В следващите редове вижте повече:
Маникюр според фън шуйМаникюр според фън шуй
28 Август
4
Правилно подбраните цветове могат да привлекат късмета и да помогнат за постигане на успех. За избора на цвета на маникюра може да помогне фън-шуй.
Как да ускорим растежа на ноктитеКак да ускорим растежа на ноктите
17 Август
За да имате дълги нокти и красив маникюр, трябва да спазвате няколко основни техники, които ще помогнат на ноктите на ръцете ви да растат по-бързо и да бъдат по-здрави.
Цветовете лак за нокти, подчертаващи тенаЦветовете лак за нокти, подчертаващи тена
14 Август
Няколко тона от палитрата с цветове лак за нокти могат да подчертаят летния ви загар, след като сте били на почивка. Известно е, че от цвета на кожата ни зависи кои нюанси ни отиват и кои не.