Маникюр и Педикюр

Маникюр и Педикюр

Маникюр и педикюр, грижа за твоите ръце и нокти. Тайната на красивия маникюр и педикюр. Съвети за педикюра и маникюра.
Как да укрепите чупливите ноктиКак да укрепите чупливите нокти
06 Януари
Petra Vasileva
Добре поддържаният маникюр е нашата визитна картичка. Здравите и красиви нокти са индикатор за добро здраве и висока хигиена, затова и винаги правят приятно впечатление на хората, с които общуваме.
Почистете ноктите с паста за зъби и лимонПочистете ноктите с паста за зъби и лимонИндийска козметичка разкри пред света един изключително лесен и практичен начин да почистим лака от ноктите си. Това може да стане лесно със смес от паста за зъби и лимон.
Виж последните тенденции в сватбения маникюр! Бъди неотразима в големия денВиж последните тенденции в сватбения маникюр! Бъди неотразима в големия денТематичният маникюр също е знаков за сватбения ден. Все пак красивите нокти допълват цялостната визия на булката и гарантират нейната неотразимост.
Как да изсъхне по-бързо лак за ноктиКак да изсъхне по-бързо лак за ноктиЕдва ли има дама, която да не губи търпение, докато чака лака си да изсъхне. Досадно е да стоиш, да не можеш да свършиш нищо, за да не го развалиш, да бързаш, но да си безсилна пред бавно съхнещия лак.
Най-добрите масла за кожичкиНай-добрите масла за кожичкиНавън все още едва се носи есенно усещане, а ръцете ви вече започват да се напукват. Веднага щом въздухът стане по-сух, кожата на ръцете претърпява поражения, и най-вече кожичките.
Правилна грижа за ноктите през есентаПравилна грижа за ноктите през есентаСред многото други неща, ноктите са един от най-важните аспекти на тялото, които се нуждаят от правилна грижа през есенния сезон. В тази статия ще ви дадем няколко важни съвета за здрави нокти през есента
Есенна грижа за ноткитеЕсенна грижа за ноткитеСлънчевото лято ни даде достатъчно количество витамин D, но от друга страна, високите температури изсушиха ноктите ни. Каква трябва да е есенната грижа за ръцете.
Как да ускорите растежа на ноктите си самиКак да ускорите растежа на ноктите си самиДългите, красиви и поддържани нокти са едно от тайните оръжия на всяка жена, която държи на външния си вид. Как да ускорите растежа на ноктите си сами?
Как реагира тялото на лака за ноктиКак реагира тялото на лака за ноктиОсвен положителна страна лакирането на ноктите има и доста негативи, които трябва да са добре познати. Отрицателните ефекти от лака идват от съставките в него, които на практика са опасни за здравето
Гел лакът е причинил рак на това момичеГел лакът е причинил рак на това момиче
29 Август
Антония Р.
Преди 2 години 20-годишната Каролина Джаско разбира, че гел лакът не е толкова безопасна процедура, колкото смятала. По нейни думи именно редовното нанасяне на гел лак ѝ докарало меланом на нокътя.