ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Скорпион

Известни личности от зодия Скорпион

Аника ВойтАника Войт
Експерт
107304
Известни личности от зодия Скорпион

Най-ярките и загадъчни представители на зодиака - това са представителите на зодия Скорпион. Те са изключително талантливи, харизматични и темпераменти.

Често дори са прекалено емоционални и ревниви. Хората, родени под този знак определено обичат красивия и скъп начин на живо. Бленуват за слава и популярност. Всички, които са зодия Скорпион, са мобилизирани, силни и съсредоточени в целите си.

Ето и някои известни личности от зодия Скорпион, които се открояват и са сред най-ярките представители на зодията.

Джулия Робъртс

Родена на 28.10.1967 г., известна американска актриса, носителка на Оскар

Тази червенокоса и сексапилна актриса изгрява с ролята на Вивиан от филма Хубава жена - така я запомнят милиони зрители. С присъщото на Скорпион самочувствие и прекомерна самоувереност тази жена се превърна в легенда в Холивуд.

Въпреки факта, че актрисата имаше бурна младост и много романи, както често се случва със Скорпионите, това не ѝ попречи да изгради личен живот, успешно да се омъжи и да стане майка на три деца.

Деми Мур

Родена на 11.12.1962 г., американска актриса, филмов режисьор, бивш модел и автор на песни.

Още една красива и талантлива актриса е представител на зодия Скорпион - Деми Мур. Благодарение на естествения си чар и сексапил актрисата достига завидни успехи в кариерата си. И въпреки че изглежда че има всичко, тази красавица често е въвличана в скандали. Но това не би трябвало да ви изненадва. Скорпион - с една дума!

Леонардо ди Каприо

Леонардо ди Каприо е зодия Скорпион

Роден на 11.11.1974 г., американски актьор, носител на една награда Оскар и три награди Златен глобус.

Този типичен представител на зодия Скорпион е известен със своята ненадмината харизма, висока интелигентност и талант. Освен това той като истински Скорпион е доста чувствителен и мил. Спечелил във времето истински приятели, които винаги могат да разчитат на него.

Ванеса Мей

Роден на 27. 10. 1978 г., известен цигулар, композитор.

Тази талантлива цигуларка първоначално започва своята кариера със свиренето на пиано. Но благодарение на силната си интуиция и нюх които са присъщи на жените Скорпион, скоро тя разбира, че призванието и е в цигулката. Вътрешният ѝ инстинкт и до днес ѝ помага да чувства своите слушатели и да им създава специална музика.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest