Знаменитости

Знаменитости

Знаменитости от светната сцена, пикантерии, новини и публикации. Знаменитостите и техния живот. Как живеят знаменитостите по света.
Любимата диета на Виктория БекъмЛюбимата диета на Виктория БекъмВиктория Бекъм е маниачка на тема диети. Кльощавата ѝ фигура е модел за подражание за милиони момичета и жени по света. Вижте една известна диета на Виктория Бекъм.
Диетата на Моника БелучиДиетата на Моника Белучи
29 Април
Жана Г.
Италианската актриса Моника Белучи се радва не само на популярност и успешна кариера, но и на великолепна фигура, която поддържа със специална диета.
Знаменитости, които са били бедниЗнаменитости, които са били бедниКои са знаменитостите, които са били бедни? Нека техният живот ви послужи като пример и вдъхновение. Въпреки трудния старт в живота си, те не са спрели да вярват в своите мечти.
Кейт Мидълтън - големият коз на кралското семействоКейт Мидълтън - големият коз на кралското семействоПо време на толкова много трусове и противоречия в кралското семейство херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се превърна в големия коз за кралския двор - тя стана като принцеса Даяна, но без драмата.
Шарън Стоун: Жените симулират оргазъм, но мъжете симулират цяла връзкаШарън Стоун: Жените симулират оргазъм, но мъжете симулират цяла връзка
04 Януари
Petra Vasileva
Жените наистина могат да симулират оргазъм, но пък мъжете са способни да симулират цяла връзка. Ето 10 вдъхновяващи цитата за живота и връзките от Шарън Стоун.
Правилата за красота на британското кралско семействоПравилата за красота на британското кралско семействоСигурно си мечтаете да живеете в дворец, да разполагате с дрехи последна мода, безценни бижута и да можете да правите с тях каквото си искате. Не бързайте обаче да се размечтавате толкова, защото кралските особи спазват много строги правила за красота.
Нова книга за кралица Елизабет надниква зад стените на Бъкингамския дворецНова книга за кралица Елизабет надниква зад стените на Бъкингамския дворецМного малко хора знаят какъв е истинският живот в Бъкингамския дворец, но новата книга за кралица Елизабет ще предложи на читателите прозорец, през който ще могат да надникнат в него.
Ето защо Меган Маркъл не се притеснява от негативните коментари в пресатаЕто защо Меган Маркъл не се притеснява от негативните коментари в пресатаДокато специалистите от пресцентъра на Бъкингамския дворец работят извънредно, Меган Маркъл не се притеснява ни най-малко от негативните коментари в пресата по неин адрес.
Звездните раздели, за които страдахме най-много (ГАЛЕРИЯ)Звездните раздели, за които страдахме най-много (ГАЛЕРИЯ)Вижте двойките, които разстроиха неутешимо феновете си със своята неочаквана раздяла.
Кейт Мидълтън и нейният хранителен режимКейт Мидълтън и нейният хранителен режимНяма съмнение, че всеки от нас проявява любопитство към ежедневните навици на богатите и известните, а какво остава, щом става въпрос за кралска особа. Днес ще обърнем внимание на една такава. Става дума за Кейт Мидълтън.