ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Известни личности от зодия Дева

Известни личности от зодия Дева

Известни личности от зодия Дева

От зодиака е известно, че родените в периода от 24 август до 23 септември попадат под влиянието на зодиакален знак Дева. Какво знаем за Девите от характеристиката на този знак?

Това са спокойни личности, които не са изкушени от звездна слава и не държат непременно да са в центъра на събитията и под блясъка на прожекторите. Те предпочитат да бъдат архитекти на промените, които създават нов ред, ползвайки удобството на задкулисието.

Каузата, на която са се посветили, им е важна и са готови да водят борба за нея. Любовта и себераздаването са основните им качества в работата. В личните интимни отношения ценят честността, и лоялността и очакват да получат същата емоционална топлота и близост, която сами дават на близките си.

Кои известни личности са зодия Дева?

Салма Хайек е Дева

Един водач още в античността има зодията в лицето на император Траян. Той е роден на 18 септември 53 година. Човек, разширил границите на Римската империя, завоювайки нови земи и в същото време грижливо създал и оставил крепости, терми и пътища. Истински архитект на положителните промени, който се раздава в успешното си управление.

Луи ХVІ - френски крал, имал съдбата да бъде начело на страната по време на Френската буржоазна революция. Времето е било толкова бурно, че не успял да задържи лодката на управлението в прекалено бурното море.

Димитър Талев, роден в първия ден на септември в Прилеп, Македония. Талантливият писател, създал една от емблематичните тетралогии, посветени на живота и борбите на Македония за Освобождение. Наблюдавайки събитията с погледа на таланта, той защитава с перо каузата на Македония.

Томазо Кампанела - италианският философ, астролог и поет е един от създателите на утопичния социализъм. Без съмнение той е личност, стремяща се да промени света. Каузата му е била смисъл на жива му и на нея е отдал ума и усилията си.

Камерън Диас е от зодия Дева

От зодия Дева са звездите: Камерън Диас, Хю Грант, Клаудиа Шифър.

Фреди Меркюри е още един представител на мъж от зодия Дева. Съдбата му отрежда място под прожекторите и той го превръща в начин да промени света с посланията на музиката, която прави.

Сред останалите известни личности зодия Дева са: Салма Хайек, Киану Рийвс, Адам Сандлър, Бионсе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest