ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Зодиите, които се обвързват без любов

Зодиите, които се обвързват без любов

Съдържание:

Зодиите, които се обвързват без любов

Повечето от нас смятат, че не може да се обвържем с някого, ако не съществува взаимна любов. Това изобщо не е така – особено за някои зодиакални знаци.

Те могат спокойно да си живеят във връзка с партньор, без да изпитват любов към него. За тях други неща са по-важни и водещи във взаимоотношението между двама души. Вижте кои зодиите се обвързват без любов.

Козирог

Козирогът по същество е по-скоро студен и пресметлив, отколкото емоционален и спонтанен. Това важи и за жените, и за мъжете. За един Козирог не е важно да примира от любов по партньора си. Личните взаимоотношения за него са второстепенни.

По-важно е да е лидер, да постига това, което си науми, да му върви в кариерата и бизнеса, да има пари. Затова, ако връзката не пречи на тези съществени области от живота му, а още по-добре – ако ги подпомага, той ще е най-щастливият на света.

Обвързване

За него не е важно нито да обича страстно човека до себе си, нито да бъде обичан. Той просто иска да се чувства силен и независим. Затова спокойно може да се обвърже без любов.

Близнаци

Ако слушате Близнаците, може и да им повярвате, че мечтаят за страстна, пълна с любов и романтика връзка. Ама не им вярвайте. Те само си говорят, а това е тяхната специалност. В повечето случаи думите им са доста въздухарски.

Дори да изпитват емоции към човека до себе си в началото, тези страсти бързо се изпаряват. Те губят интерес към него, но това не им пречи да останат обвързани.

Могат да бъдат във връзка и когато не се чувстват обичани. За тях не е важно да има някаква велика любов във взаимоотношенията. Не! Те просто искат да не им е скучно, да са свободни и никой да не им взима думата. Затова са от зодиите, които се обвързват без любов.

Кои зодии са във връзка без любов

Водолей

Тази абсолютно непредвидима и загадъчна зодия също може да живее без любов във връзката. Водолеят винаги ще си намери други интересни неща, които да го стимулират във взаимоотношенията. Представителите на зодията по същество не са емоционални и предпочитат телесните удоволствия в интимното партньорство, отколкото обмена на излишни чувства.

Водолеите са практични, прагматични и дипломатични. Те не искат скандали, драми, любовни разриви и всякакви подобни. Затова дори чудесно би ги устроила една връзка с ниско ниво на емоция, добър секс и свобода във взаимоотношенията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest