ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да подобрим връзката си според зодията?

Как да подобрим връзката си според зодията?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190336
Как да подобрим връзката си според зодията?
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Всеки зодиакален знак има свой специфичен начин на общуване, когато е във връзка. Скорпионите се отдават на буйни страсти, Девите опитват да извадят най-доброто от половинката си, а Телците са големи ревнивци.

Определено има какво да се подобри във връзката на всяка зодия. Ето и какви съвети ни дават астролозите, ако искате да подобрите връзката с любимия си човек.

Овен

Представителите на тази зодия са потайни и невинаги обръщат достатъчно внимание на половинката си. Желателно е да споделят повече с партньора до себе си да му гласуват по-голямо доверие.

Телец

Най-дразнещото в Телците е, че са злопаметни и непрекъснато се придържат към миналото. Обичат да натякват за стари грешки на човека до себе си. С това могат да го побъркват. Съветът на астролозите за тях е да не живеят в миналото и да престанат да гледат назад.

Близнаци

Връзка според зодията

Вие често сменяте настроенията и намеренията си. Вашата непредвидимост понякога е адски дразнеща за партньора ви. Опитайте се да бъдете по-постоянни в плановете си и помнете какво казвате. Това много ще подобри връзката ви.

Рак

Раците са твърде емоционални и обсебващи понякога. Ако искат да подобрят връзката си, трябва да оставят повече лично пространство за своя партньор и да му покажат, че могат да живеят щастлив и пълноценен живот, дори и той да не е около тях.

Лъв

Лъвовете жадуват за слава, внимание и признание от всички. Понякога изглеждат прекалено егоцентрични. Ще имат по-добра връзка, ако показват на партньор си, че е значим за тях и не се опитват всячески на блеснат на неговия фон.

Дева

Представителите на тази зодия се стремят към съвършенство във всяка сфера, но няма перфектни хора и неща. Затова съветваме Девите да престанат да коригират половинката си и да контролират всяка нейна стъпка.

Везни

Везните говорят много, но действат малко, когато се отнася до любовния фронт. Нека бъдат по-активни в отношенията с половинката си. Тяхната нерешителност може да се тълкува и към нежелание за предприемане на следваща крачка във връзката им.

Скорпион

Скорпионите са импулсивни и твърдоглави. Когато си наумят нещо, трябва да го имат на всяка цена. Не се примиряват пред нищо и дори манипулират безочливо половинката си, за да получат желаното. Поведението им обаче все някога бива забелязано, а резултатът не е никак приятен.

Стрелец

Любовна връзка

Стрелците обича приключенията и трудно се задържат на едно място. Ако искат сериозна връзка, трябва да отдадат необходимото внимание на половинката си. Иначе изглеждат несериозни и вятърничави.

Козирог

Това са хора, които са целеустремени, амбициозни и работливи. Понякога обаче са големи работохолици и пренебрегват човека до себе си. За да подобрят връзката си, трябва да се научат да разграничават работата от личния живот.

Водолей

За да се радвате на по-щастлива връзка, бъдете по-търпеливи, но и по-ясни в исканията си. Не се срамувайте да заявите открито какво точно искате, защото партньорът ви не може да чете мисли. Пълноценната комуникацията е в основата на всяко сполучливо партньорство.

Риби

Най-голямата ви грешка в любовта е, че имате твърде големи и дори нереалистични очаквания. Това внася огромно напрежение във връзката ви и започва да тежи на вашия партньор. Забавете темпото и спрете да сравнявате сегашната си половинка с бивши изгори.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest