Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Най-опасните жени според зодията

Най-опасните жени според зодията

Най-опасните жени според зодията

Жените могат да са доста различни - мили и добри, или агресивни и дори опасни. Несъмнено зодиакалните знаци оказват влияние на нашето държание и поведение в обществото, защото далеч не само възпитанието е фактор в това отношение. Има обаче такива зодии и жени по-конкретно, които са наистина опасни не само за мъжете, а и за жените.

Представителките на тези 5 опасни зодии са готови да минат през всичко в името на целите и амбициите си, което не е лошо. Въпреки това понякога това желание преминава здравословната граница на стремежа за постигане на мечтите, превръщайки тези дами дори в опасни за хората около тях.

Това се усеща особено силно в отношенията и такива жени са готови на всичко, за да постигнат и да завоюват обекта на въжделенията си, дори ако те са вече заето към днешна дата.

Ето и кои са 5-те най-опасни жени в според зодията:

1. Везни

Тези дами са истински хиени, защото са много хитри и полагат неимоверни усилия за външния си вид, привличайки мъжките погледи навсякъде. Тези жени никога не се оплакват от липса на внимание от силния пол, въпреки че имат особен афинитет към семейните вече господа. Да, те не са готови да бъдат в ролята на любовница, затова ще направят всичко само и само да останат сами на любовния фронт.

Жените от зодия Водолей

2. Водолей

Семейните и обвързаните вече мъже са движеща сила в живота на тези дами. Те са просто привлечени безумно от тях подобна на двата полюса на магнита. Жените Водолей се влюбват истински в тези мъже, мислейки си че те заслужават да бъдат на мястото на жената им сега и ще направят всичко, за да останат само те и да премахнат конкурентката си, каквото и да им струва това.

3. Козирог

Тези дами са истински егоисти и искат нещата винаги да се случват само така, както те искат и желая. Не се съобразяват с нищо и никого, ако искат да получат наградата си, която са си набелязали. Те са истински опасни и в любовта, защото често си падат по вече обвързаните или дори семейните мъже. Тези дами обаче забравят за златното правило, че върху чуждо нещастие, щастие не се гради.

4. Овен

Жените от зодия Овен

Жените от зодията Овен са прекалено меркантилни на моменти, което може да им пречи доста в живота. Те не осъзнават, че с опасното си поведение могат да навредят не само на хората около тях, а и на самите себе си. Единственото им желание е да получат материална стабилност, а не любов и това за тях винаги ще е от първостепенно значение. Въпреки опасния характер на зодията, тези дами знаят и могат да направят мъжа до тях истински щастлив.

5. Лъв

Дамите от тази зодия са типични представители на властващите и изискващите хора, които могат само да искат. Те не приемат конкуренцията във всяко едно отношение, включително в любовта. За тях е дори признак на собствено утвърждаване това да отблъснат жената на мъже и тяхната конкурентка, превръщайки се в единствена дама в живота му и истинска кралица. Тези опасни жени обаче могат да са прекалено властни и във връзката си след това, което често им пречи да изградят истински силни и доверителни отношения в семейството си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest