ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Каква обида засяга най-дълбоко всяка зодия

Каква обида засяга най-дълбоко всяка зодия

Каква обида засяга най-дълбока всяка зодия

Сигурно се сещате за изказването на незабравимата Мерилин Монро, която твърди, че няма как да се обиди, когато ѝ казват, че е глупачка, защото тя самата знае, че това не е така. Тук няма да спорим относно дали тя е блестяла с ум като бръснач, или е спадала по-скоро към по-вятърничавите натури. Въпросът е в това дали вие самите бихте се обидили на нещо, ако сте убедени, че то не отговаря на истината.

За съжаление, без значение дали в обидата се съдържа някаква истина, или не, ние сме склонни да се обиждаме. И реагираме по-остро на конкретни обиди не според характера ни, а според зодиакалния ни знак. Така поне твърдят астролозите.

В следните редове ще ви покажем каква обида засяга най-дълбоко всяка зодия.

Овен

Овенът обича предизвикателствата и смята, че може да се справи с всяка поставена му задача, без значение дали става въпрос в работната, или семейната сфера. Най-много би наранило чувствата му, ако му кажете, че не може да се справи с нещо. Бъдете сигурни, че сте си навлечете гнева на Овена.

Телец

Телците са ценители на добрата храна и на красивите вещи. Само му кажете, че домът му е обзаведен безвкусно или пък сервираното от него ястие не става за нищо и ще разберете какво ще ви се случи. Във всеки случай нищо хубаво, повярвайте ни!

Близнаци

Трудно бихте обидили представителите на тази зодия, защото те умеят да се напасват почти към всичко, както и лесно се адаптират към хорското мнение.

Рак

Обида

Раците са много чувствителни и срамежливи и за разлика от Близнаците, те могат лесно да бъдат обидени, дори и без да влагате някакво старание от ваша страна. На практика биха могли да се почувстват засегнати и от най-малкото нещо, дори и то да е казано на шега. Ако искате обаче наистина да нараните представител на зодия Рак, то му кажете, че е пълен егоист.

Лъв

Като цар на животинското царство е съвсем логично и представителите на тази зодия да имат прекалено високо мнение за себе си. Смятат, че са най-остроумните, най-добре сложените и изобщо са най във всичко. За Лъва би било достатъчно обидно, ако просто го игнорирате.

Дева

Девата е от чувствителните зодии, които лесно могат да бъдат наранени и обидени. Тъй като обичат при тях всичко да е планирано, подредено и поставено в ред, те биха се засегнали най-много ако внесете хаос в живота им.

Везни

Обида за всяка зодия

Като отявлени миротворци, везните биха се засегнали най-много, ако им кажете, че действат безразсъдно или безотговорно.

Скорпион

Представителите на тази зодия много ценят личното си пространство и смятат, че то е нещо прекалено лично. Ако изкарате на показ това, което те най-много ценят и смятат за лично, то със сигурност ще се превърнете в техен враг.

Стрелец

Стрелците държат на истината и мразят да ги лъжете. Те могат дълбоко да се засегнат, ако ги излъжете дори и с най-невинната от ваша страна лъжа.

Козирог

Те са едни от най-големите работохолици в зодиака и ако ги обидите по отношение на кариерата им или им кажете, че не се справят достатъчно добре, или пък не са достатъчно успешни, те могат да ви бъдат обидени до края на живота си.

Водолей

Водолеите са грандомани по натура и могат да хвърлят всякакви усилия, постигайки целите си. Ако им споменете, че се хабят напразно, то това определено не само би ги подразнило, но и обидило.

Риби

Една от най-трудно обидчивите зодии. Те са много уравновесени и вероятно най-много бихте ги засегнали ако има кажете, че прекаляват с нещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest