Ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»Парео за море - задължителен плажен аксесоар

Парео за море - задължителен плажен аксесоар

Парео за море - задължителен плажен аксесоар

Лятото е тук, а с него идват топлите температури и мириса на морето. С топлото време идва и необходимостта от смяна на гардероба – вече подменяме дебелите зимни пуловери с къси панталони и тънки презрамки.

Лятната мода ежегодно предлага нови иновативни предложения. В последните години все по-голяма популярност добива плажното облекло, което да ни прави стилни дори и на плажа.

Ето какво е парео и как да го носите през лятото:

Пареото е характерно плажно облекло, което изпълнява няколко функции. От една страна, то е стилен аксесоар за море, който придава елегантност на визията. С него можете да добиете изисканост, като освен с бански, завършите своя плажен облик с женствен аксесоар.

Парео шал

Друга функция на пареото е защитна. Ако не сте почитатели на слънчевите бани, то винаги можете да наметнете своето парео, което да ви спаси от слънцето. Така същевременно ще бъде елегантни, но и защитени на плажа.

Пареото за море е страхотна алтернатива за плажно облекло, тъй като ви спестява колебаенето какво да си облечете. То е подходящо за всекидневна употреба и е съставено от проветлива материя, която да не запарва вашата кожа и ще ви осигури удобство.

Друго предимство на този аксесоар е, че се предлага в разнообразни модели, цветове и шарки. Така можете да съчетаете цвета на пареото с вашите бански и да добиете още по-изящна и отличаваща се визия.

През последните години най-известният модел на пареото е класическата риза. Тя е трансформирана в удължена рокля, често с колан, който да подчертава женствената фигура.

Парео рокля

Освен като риза, можете да срещнете пареото като плажна рокля. Последните години налагат тенденцията за разкроени ленени рокли с дълги провиснали ръкави.

Друга нашумяла тенденция е пареото, разделено в две части. Това може да бъде комплект между панталон и потник, пола и потник или риза и долнище. Тенденцията в две сходни части на облеклото се оказва истински хит в плажната мода. Тази разновидност на парео за плаж създава цялостен завършен облик на плажа, който да направи вашата визия неотразима.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest