Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута.
Златните правила при носене на пръстениЗлатните правила при носене на пръстениСледвайки тези простички правила, лесно ще можете да изпъкнете с идеалния си моден почерк, но не само в облеклото, но и при носенето на пръстени и бижутерията. Експериментирайте смело, но спазвайте тези златни правила
Златни правила при носенето на обециЗлатни правила при носенето на обециСъвременните жени притежават поне няколко чифта обеци и е много важно да знаем как да ги комбинираме с други бижута и дрехи, как да избираме подходящи обеци за различни поводи
Златните правила при носене на колиеЗлатните правила при носене на колиеСъвременните модни тенденции са много гъвкави и позволяват всякакви експерименти. Ако обаче сте традиционалисти, ето някои правила при носене на колие, които да спазвате.
Чантата издава женатаЧантата издава женатаЧантата на дамата издава характера ѝ. Ярките чанти с екстравагантна форма избират жени, които са сантиментални, но искат да се откроят в тълпата.
Ето така трябва да се грижите за кожените чантиЕто така трябва да се грижите за кожените чантиЖените винаги потрисат силния пол с факта, че могат да дадат 500 лв, че и отгоре, за да се снабдят с най-марковата и най-луксозната дамска кожена чанта. Но знаем ли как да се грижим за кожената си чанта?
Кои са най-подходящите летни бижута за всяка зодия?Кои са най-подходящите летни бижута за всяка зодия?Открийте кои бижута са най-подходящи за вас, за да впечатлите околните със зашеметяваща визия!
Годежен пръстен според зодията: Виж кой е идеалният за теб!Годежен пръстен според зодията: Виж кой е идеалният за теб!Дори и да не мислите все още за сватба, не е зле отсега да знаете кой е идеалният пръстен за вас.
Най-модерните бижута за 2018 годинаНай-модерните бижута за 2018 годинаДаже да сте с най-обикновена рокля, подходящата огърлица, пръстен или обеци могат да ви превърнат в модна икона.
Ето това са най-разочароващите подаръци за възрастни! Забравете за тяхЕто това са най-разочароващите подаръци за възрастни! Забравете за тяхЗимата е тук, а съвсем скоро ще бъдем тотално превзети от коледния дух. Неделима част от празника, са подаръците. Предимство предимно за децата, те са нещо очаквано и от много възрастни.
Аксесоарите, които трябва да изхвърлите от гардероба сиАксесоарите, които трябва да изхвърлите от гардероба сиНачалото на новият сезон дойде, но в гардероба ви все още е пълна бъркотия. Време е да разчистите старите неща и да направите място за новите.