ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари
Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Модни тенденции при бижутата за 2021Модни тенденции при бижутата за 2021Когато говорим за модни тенденции, обикновено се замисляме единствено над това какво да облечем и дали то ще е в модерните за годината цветове. Но кои ще са модерните бижута за 2021 година?
Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?Грешките при съчетаване на дрехи и аксесоари могат да ви накарат да изглеждате нелепо. Как да съчетавате дрехи и аксесоари правилно?
Нова мода: Коледни играчки за брадаНова мода: Коледни играчки за брадаКоледната украса вече може да се закача навсякъде у дома, а и не само, защото вече има коледни украшения дори за мъжка брада. Господата с брада стават все по-актуални и общо взето брадата се превръща в истински символ на мъжествеността.
Златните правила при носене на гривниЗлатните правила при носене на гривниКато цяло днес жените са привилегировани, тъй като модата е много по-толерантна към смелите съчетания и интересните комбинации не само при дрехите, но и при бижутата. Вижте как правилно да съчетаете гривните си
Златните правила при носене на пръстениЗлатните правила при носене на пръстениСледвайки тези простички правила, лесно ще можете да изпъкнете с идеалния си моден почерк, но не само в облеклото, но и при носенето на пръстени и бижутерията. Експериментирайте смело, но спазвайте тези златни правила
Златни правила при носенето на обециЗлатни правила при носенето на обециСъвременните жени притежават поне няколко чифта обеци и е много важно да знаем как да ги комбинираме с други бижута и дрехи, как да избираме подходящи обеци за различни поводи
Златните правила при носене на колиеЗлатните правила при носене на колиеСъвременните модни тенденции са много гъвкави и позволяват всякакви експерименти. Ако обаче сте традиционалисти, ето някои правила при носене на колие, които да спазвате.
Чантата издава женатаЧантата издава женатаЧантата на дамата издава характера ѝ. Ярките чанти с екстравагантна форма избират жени, които са сантиментални, но искат да се откроят в тълпата.
Ето така трябва да се грижите за кожените чантиЕто така трябва да се грижите за кожените чантиЖените винаги потрисат силния пол с факта, че могат да дадат 500 лв, че и отгоре, за да се снабдят с най-марковата и най-луксозната дамска кожена чанта. Но знаем ли как да се грижим за кожената си чанта?
Кои са най-подходящите летни бижута за всяка зодия?Кои са най-подходящите летни бижута за всяка зодия?Открийте кои бижута са най-подходящи за вас, за да впечатлите околните със зашеметяваща визия!