ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари
Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Злато или сребро се носи през 2021 година?Злато или сребро се носи през 2021 година?Злато или сребро ще е модерно през 2021 година? Злато или сребро се носи през 2021 година? Какви бижута да носите през 2021 година?
Модни тенденции при бижутата за 2021Модни тенденции при бижутата за 2021Когато говорим за модни тенденции, обикновено се замисляме единствено над това какво да облечем и дали то ще е в модерните за годината цветове. Но кои ще са модерните бижута за 2021 година?
Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?Грешките при съчетаване на дрехи и аксесоари могат да ви накарат да изглеждате нелепо. Как да съчетавате дрехи и аксесоари правилно?
Нова мода: Коледни играчки за брадаНова мода: Коледни играчки за брадаКоледната украса вече може да се закача навсякъде у дома, а и не само, защото вече има коледни украшения дори за мъжка брада. Господата с брада стават все по-актуални и общо взето брадата се превръща в истински символ на мъжествеността.
Златните правила при носене на гривниЗлатните правила при носене на гривниКато цяло днес жените са привилегировани, тъй като модата е много по-толерантна към смелите съчетания и интересните комбинации не само при дрехите, но и при бижутата. Вижте как правилно да съчетаете гривните си
Златните правила при носене на пръстениЗлатните правила при носене на пръстениСледвайки тези простички правила, лесно ще можете да изпъкнете с идеалния си моден почерк, но не само в облеклото, но и при носенето на пръстени и бижутерията. Експериментирайте смело, но спазвайте тези златни правила
Златни правила при носенето на обециЗлатни правила при носенето на обециСъвременните жени притежават поне няколко чифта обеци и е много важно да знаем как да ги комбинираме с други бижута и дрехи, как да избираме подходящи обеци за различни поводи
Златните правила при носене на колиеЗлатните правила при носене на колиеСъвременните модни тенденции са много гъвкави и позволяват всякакви експерименти. Ако обаче сте традиционалисти, ето някои правила при носене на колие, които да спазвате.
Чантата издава женатаЧантата издава женатаЧантата на дамата издава характера ѝ. Ярките чанти с екстравагантна форма избират жени, които са сантиментални, но искат да се откроят в тълпата.
Ето така трябва да се грижите за кожените чантиЕто така трябва да се грижите за кожените чантиЖените винаги потрисат силния пол с факта, че могат да дадат 500 лв, че и отгоре, за да се снабдят с най-марковата и най-луксозната дамска кожена чанта. Но знаем ли как да се грижим за кожената си чанта?