ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари
Бижута и Аксесоари

Бижута и Аксесоари

Бижута и аксесоари, практични съвети и идеи. Бижутата и аксесоарите към тях. Модни дамски аксесоари и бижута .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Очилата - необходимият аксесоарОчилата - необходимият аксесоар
22 Април
В Sky Optic ще намерите разнообразие от дамски и мъжки слънчеви очила, също както и диоптрични рамки на водещи марки.
Слънчеви очила – грешките при избора са многоСлънчеви очила – грешките при избора са много
11 Април
Един от задължителните модни аксесоари за слънчевите месеци безспорно са слънчевите очила. Те могат и определено трябва да се носят целогодишно, за да пазят очите ни лъчите на Слънцето. Когато избираме очилата си обаче, редовно допускаме грешки.
Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?Как да избегнем неправилното съчетаване на дрехи и аксесоари?
25 Март
Грешките при съчетаване на дрехи и аксесоари могат да ви накарат да изглеждате нелепо. Как да съчетавате дрехи и аксесоари правилно?
Нова мода: Коледни играчки за брадаНова мода: Коледни играчки за брада
14 Дек.
Коледната украса вече може да се закача навсякъде у дома, а и не само, защото вече има коледни украшения дори за мъжка брада. Господата с брада стават все по-актуални и общо взето брадата се превръща в истински символ на мъжествеността.
Златните правила при носене на гривниЗлатните правила при носене на гривни
10 Дек.
Като цяло днес жените са привилегировани, тъй като модата е много по-толерантна към смелите съчетания и интересните комбинации не само при дрехите, но и при бижутата. Вижте как правилно да съчетаете гривните си
Златните правила при носене на пръстениЗлатните правила при носене на пръстени
08 Дек.
Следвайки тези простички правила, лесно ще можете да изпъкнете с идеалния си моден почерк, но не само в облеклото, но и при носенето на пръстени и бижутерията. Експериментирайте смело, но спазвайте тези златни правила
Златни правила при носенето на обециЗлатни правила при носенето на обеци
07 Дек.
Съвременните жени притежават поне няколко чифта обеци и е много важно да знаем как да ги комбинираме с други бижута и дрехи, как да избираме подходящи обеци за различни поводи
Златните правила при носене на колиеЗлатните правила при носене на колие
04 Дек.
Съвременните модни тенденции са много гъвкави и позволяват всякакви експерименти. Ако обаче сте традиционалисти, ето някои правила при носене на колие, които да спазвате.
Чантата издава женатаЧантата издава жената
02 Окт.
1
Чантата на дамата издава характера ѝ. Ярките чанти с екстравагантна форма избират жени, които са сантиментални, но искат да се откроят в тълпата.
Ето така трябва да се грижите за кожените чантиЕто така трябва да се грижите за кожените чанти
20 Септ.
Жените винаги потрисат силния пол с факта, че могат да дадат 500 лв, че и отгоре, за да се снабдят с най-марковата и най-луксозната дамска кожена чанта. Но знаем ли как да се грижим за кожената си чанта?