Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какви подаръци обичат различните зодии?

Какви подаръци обичат различните зодии?

Какви подаръци обичат различните зодии?

Подаръкът е прекрасно средство, с което да покажете своите топли чувства към някого, и да го накарате да се почувства специален. Макар че всеки подарък е специален щом символизира чувства, то всеки човек има склонност да харесва някои подаръци много повече от други.

Увлеченията към различните типове подаръци могат да бъдат разпределени съгласно зодията, тъй като всеки знак притежава определени сходства между своите представители. Затова ето кои са подходящите подаръци за всяка зодия:

1. Овен – персонализирани.

Овенът обича най-много вниманието. За него е ценно, когато му подарите нещо, свързано с него. Ако той ви е споделил, че иска нещо силно и вие сте запомнили този детайл, то това ще бъде перфектният подарък за Овена.

2. Телец – доставящи удоволствие.

Телците са представителите на зодиака, които най-силно уважават личния си комфорт. Те обичат скъпи вина, луксозни вечери и всякакви подаръци, които ще им донесат сетивно удоволствие.

3. Близнаци – интересните.

Зодия Близнаци са изключително любознателни, те обичат да проучват и ескпериментират с нови неща в живота си. Подходящи подаръци са всякакви нови изобретения, нови аромати, нови книги и т.н.

4. Рак – сантименталните.

Подарък според зодията

Тези знаци обожават жестовете и сантименталните подаръци, които носят духовна, а не материална ценност. Раците могат да се зарадват и на обикновена снимка с рамка, ако на нея те са с любими хора.

5. Лъв – иновативните.

Лъвът обича да обогатява себе си и своите умения. За него развитието е нещо ценно, затова той се стреми непрекъснато да черпи нови знания. Най-подходящите подаръци са зодията, които ще му дадат какво ново да научи.

6. Дева – организационните.

Педантични до болка, Девите обичат чистотата, прилежността и организацията. За тях са подходящи всякакви подаръци, свързани с организация – книги, планери, химикалки, тефтери.

7. Везни – практичните.

Везните са практични знаци, които търсят функционалността и удобството. За тях са подходящи всякакви подаръци, които ще им влязат в употреба. За жените това могат да са гримове, домакински уреди, козметични уреди, а за мъжете – инструменти, техника и т.н.

8. Скорпион – луксозните.

Скорпионите са обсебени от скъпите луксозни подаръци. Те свързват подаръка с нещо материално скъпо като маркови дрехи, скъп часовник или дори ако е възможно нещо по-скъпо и грандиозно.

Най-добрият подарък за всяка зодия
Снимка: pixabay.com

9. Стрелец – преживявания.

Стрелците са пътешествениците на зодиака. Те обичат да опознават нови места, а тяхната страст към пътуването никога не стихва. За тях най-подходящият подарък е пътуване.

10. Козирог – ръчно направени.

Козирогът е любител на изкуството и занаята. Той ще се зарадва истински, ако му подарите нещо направено ръчно, което обаче да съдържа неговите инициали. За него това е най-специалният подарък, защото е създаден за него.

11. Водолей – абстрактни.

Водолеите си падат по нестандартни подаръци, които да се отличават. Можете да му подарите абстрактна картина или рядък сувенир. За него е важно зад подаръка да има история, която да го прави още по-отличим.

12. Риби – мистериозни.

Рибите си падат по мистериозни подаръци, които да го карат да отгатва или размишлява. Можете да му подарите почти всичко, стига да бъде в луксозно подбрана опакова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest