ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Красиви пожелания за жена

Красиви пожелания за жена

Красиви пожелания за жена
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Още от зората на човешкото съществуване се различават два вида енергии – женската и мъжката. И докато мъжът е призван да бъде силата и опората, то жената е създадена да предава красота и нежност на света.

Различията между двата вида мъжка и женска енергия се отразяват и в човешките отношения, възпитанието и грижите. Докато към момчетата и мъжете отношението е по-обрано, строго и мъжествено, то към жените се обръща с деликатност и емоционалност. Затова и пожеланията, отправени към мъжете и съответно жените, се различават по вида на предаваната енергия.

Ето някои красиви пожелания за жени:

Пожеланията към жената трябва да бъдат отправени съобразно женствената и нежна енергия на дамите. Те трябва да бъдат емоционално наситени и да носят присъщата невинност на дамите.

Пожелания за рожден ден

Красиви пожелания за жена

Честит рожден ден! На този прекрасен ден се е родила прекрасна жена, специална по своята енергия и сила, женствена в своята грижа и любов, борбена по своите постижения и воля. Бъди здрава, щастлива, все толкова обаятелна и истинска, и не спирай да омайваш света със своята усмивка.

Честит да бъде твоят ден! Честит да бъде този празник, на който се е родила красива, смела и магнетична жена, със завиден чар, харизма и непоклатима сила. Чест е да те познавам и е чест да бъда част от твоя празник!

Пожелания за имен ден

Честито да бъде красивото ти име и красивото ти сърце, заедно с него! Бъди здрава, щастлива, успешна и покорявай върхове, както досега! Нека твоята сила и мъдрост завладеят света, а твоята красота и милосърдие – сърцата и душите на все повече истински хора.

Честит да бъде денят на твоето специално име, а с него бъде честита и ти като един прекрасен и красив човек. Сбъдвай повелята на своето име, бъди все толкова достойна и силна жена, преследвай целите си и нека щастието те съпътства по твоя славен път!

Пожелания за 8-ми март

Красиви пожелания за жена

Честит празник на не просто жена, майка и съпруга, а на цяла Вселена! Ти си образец на амбициозна и успешна жена и модел за любвеобилна майка и вярна съпруга. Бъди това, което си – красота, доброта и магия!

Честит да бъде твоя нежен и красив празник! Нека душата ти бъде изпълнена с радост и мир, с щастие и любов, с вълнение и радост. Ти си пример за жена – борбена, смела, обичаща и безкрайно обичана. Продължавай да подхранваш доброто в себе си и да сътворяваш любов и щастие, както досега!

С тези красиви пожелания за жена можете да накарате всяка дама да се чувства специална.

Вижте също: Подарък за жена и Подарък за мама

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest