Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Оригинални идеи за честване на годишнина с любимияОригинални идеи за честване на годишнина с любимияКогато честваме поредната годишнина с любимия си човек, всичко трябва да е перфектно. Ето няколко оригинални идеи за отбелязване на годишнината. Нека годишнината с любимия ви човек бъде незабравима!
По случай Деня на мъжа: Крилати мисли за силния полПо случай Деня на мъжа: Крилати мисли за силния полПо случай 5 ноември - Световен ден на мъжа, вижте няколко крилати мисли за силния пол! Най-силните мъже не са мъже които говорят, а са мъже, които знаят как да изслушват
Легендите и ритуалите на ХелоуинЛегендите и ритуалите на ХелоуинЛегендата за Хелоуин разказва за обикновен ирландски фермер на име Джак, който бил голям любител на алкохола, мързелив, но и много хитър. Легендата за празника Хелоуин е пренесена от ирландците в Америка.
Как се гадае с книга? Отговорът тукКак се гадае с книга? Отговорът тукГадателските практики винаги са представлявали голям интерес за жените. Вижте сега един много лесен метод за предсказване на бъдещето.
Кортизолът може да бъде понижен от общуването с домашни любимциКортизолът може да бъде понижен от общуването с домашни любимциЖивотът ни е една безкрайна върволица от стресови ситуации. Кортизолът може да бъде понижен от общуването с домашни любимци. Вижте повече:
Хаосът в дома е хаос и в умаХаосът в дома е хаос и в умаМакар че от хаоса се раждат цели Вселени, когато е прекален и дълготраен, той съвсем не е полезно явление. Хаосът в дома е хаос и в ума:
Как кубчета лед могат да успокоят нервите Ви?Как кубчета лед могат да успокоят нервите Ви?Някои хора имат доста лабилна система, приемайки всичко навътре, като това от своя страна оказва доста лошо влияние на здравето ни. Как кубчета лед могат да успокоят нервите Ви?
Поучително упражнение за важните хора в живота ниПоучително упражнение за важните хора в живота ниТова поучително упражнение за важните хора в живота ни ще ви помогне да разберете за няколко минути кои са наистина значимите хора във вашия живот. Това са онези двама, трима или десет души, които никога не биха ви. . .
Честваме Европейския ден на езицитеЧестваме Европейския ден на езиците26-ти септември е обявен от Съвета на Европа за Европейски ден на езиците. Идеята на празника е да се стимулира изучаването на непознати езици в Европа.
Развенчани митове за безусловната любовРазвенчани митове за безусловната любовИстинска и изпепеляваща любов. . . Всички я търсим, но далеч не винаги успяваме да я намерим. Кои са най-големите митове за безусловната любов?