Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Интересни факти за розовия цвятИнтересни факти за розовия цвятВ повечето филми и реклами, розовия цвят много често се асоциира с романтиката, женствеността и всички сладки неща. Интересни факти за розовия цвят:
Интересни факти за месец aвгустИнтересни факти за месец aвгустАко се замислим, всеки месец от годината е свързан или е известен с нещо специално. Месец август е известен с много неща, като започнем с националния ден на динята.
Днес е Световният ден на приятелствотоДнес е Световният ден на приятелствотоНа днешния ден-30 юли отбелязваме Световния ден на приятелството, обявен преди няколко години на Общото събрание на ООН с идеята да бъде насърчена дружбата и разбирателството както между отделните индивиди, така и между различни общности, култури, народи.
Какъв е идеалният мъж според жените?Какъв е идеалният мъж според жените?Какво искат жените? Какъв е идеалният мъж според жените? Когато се отнася до образа на идеалния мъж, дамите могат да го опишат единодушно.
Днес е Световният ден на целувкатаДнес е Световният ден на целувкатаНа 6 юли официално се отбелязва Световния ден на целувката. За първи път този ден се празнува във Великобритания през 1988 година. Вижте тези странни и любопитни факти за целувката
Маска за сън - мода или тайно оръжие за красотаМаска за сън - мода или тайно оръжие за красотаМаските за сън нежно, но плътно покриват очите и спират притока на светлина. Маската за сън спира притока на естествена и изкуствена светлина, което помага за здрав и спокоен сън.
Галенето е полезно за здраветоГаленето е полезно за здраветоАко редовно галите партньора си, ще го предпазите от сърдечно-съдови заболявания. Лекият масаж на гърба успокоява нервните деца. Галенето развива паметта на децата.
Характер на родените в съботаХарактер на родените в съботаАко сте родени в събота, това неминуемо е дало отражение не само на съдбата ви, а и на характера, който ще имате. Вижте повече за характера на хората, родени в събота:
9 причини да се чувствате късметлии, защото сте необвързани9 причини да се чувствате късметлии, защото сте необвързаниНякои хора, които все не намират своя партньор, се чувстват много нещастни от този факт. Но замислете се – има толкова много предимства на това да си необвързан. Вижте повече:
Характер на родените в четвъртъкХарактер на родените в четвъртъкХората, които са родени в четвъртък, се намират под покровителството на Юпитер. Именно големият размер на планетата обяснява и огромните цели на хората, които са се появили на бял свят в този ден от седмицата. Характер на родените в четвъртък.