Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какви са в любовта родените през юли?Какви са в любовта родените през юли?
30 Юни
Родени сте през юли? Искате да знаете какво разкрива този месец за вашия любовен живот и как действате в отношенията си с партньорите? Прочетете статия докрай и разберете какви са в любовта родените през юли!
Намисли си число от 1 до 16! Виж любовното си късметче за това лятоНамисли си число от 1 до 16! Виж любовното си късметче за това лято
25 Юни
Какви ще са твоите летни любовни вълнения тази година? Разбери още сега, като си намислиш число от 1 до 16.
Твоят любим коктейл - според зодията!Твоят любим коктейл - според зодията!
15 Юни
Вероятно има питие, което си поръчвате почти винаги, когато сте на парти с приятели. Сякаш точно това е коктейлът, който изразява същността ви и поради тази причина е и любимият ви!
Днес е Световният ден на приятелствотоДнес е Световният ден на приятелството
09 Юни
На днешния ден-30 юли отбелязваме Световния ден на приятелството, обявен преди няколко години на Общото събрание на ООН с идеята да бъде насърчена дружбата и разбирателството както между отделните индивиди, така и между
Защо никога не бива да носиш дрехите на приятелки?Защо никога не бива да носиш дрехите на приятелки?
02 Юни
Защо никога не бива да носиш дрехите на приятелки? Защо не бива да се носят дрехи на случайни хора? Защо не бива да носим дрехите на починали хора?
Какви са в любовта родените през юни?Какви са в любовта родените през юни?
01 Юни
Родени сте през юни? Искате да знаете какво разкрива този месец за вашия любовен живот и как действате в отношенията си с партньорите?
Неподозирани факти за ГергьовденНеподозирани факти за Гергьовден
06 Май
Днес празнуваме един от най-големите празници в историята на народния календар – Гергьовден. На него честваме Св. Георги Победоносец, както и деня на храбростта на Българската армия.
В Световния ден на книгата всички четем ШекспирВ Световния ден на книгата всички четем Шекспир
23 Април
На 23 април различни правителствени и неправителствени организации отбелязват Световния ден на книгата, а празникът е най-голям за всички четящи хора, които обичат литературата.
Намисли си число от 1 до 18 и виж любовното си късметче за лятотоНамисли си число от 1 до 18 и виж любовното си късметче за лятото
22 Април
Лятото не е настъпило официално, но вече с трепет го очакваме. Ако и ти нямаш търпение да разбереш какво ти предстои в най-горещите и купонджийски месеци през годината, изтегли си едно от нашите късметчета.
Отбелязваме Деня на Земята! Започни своята малка каузаОтбелязваме Деня на Земята! Започни своята малка кауза
22 Април
На 22 април отбелязваме Деня на Земята, който тази 2023 г. празнува своята 53-та годишнина. Действия срещу изменението на климата – огромното предизвикателство на нашето съвремие, е тазгодишното мото на кампанията