Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Знаците, че един мъж е необвързанЗнаците, че един мъж е необвързанЧудите се как да разберете дали онзи красавец, на когото сте хвърлили око, е необвързан? Спокойно, има някои категорични знаци, които говорят, че той е сам и готов за нова връзка. Ето ги и тях.
Днес празнуваме ЦветницаДнес празнуваме Цветница
25 Април
Admin
Цветница, известна още и като Връбница, е един от най-светлите християнски празници. Той се празнува в неделята, която е преди Великден.
Отбелязваме Деня на Земята! Започни своята малка каузаОтбелязваме Деня на Земята! Започни своята малка кауза
22 Април
Антония Р.
На 22 април отбелязваме Деня на Земята, който тази 2021 г. празнува своята 51-ва годишнина. Действия срещу изменението на климата – огромното предизвикателство на нашето съвремие, е тазгодишното мото на кампанията
Ето кои коктейли не трябва да поръчвате на първа срещаЕто кои коктейли не трябва да поръчвате на първа срещаПодготовката за първа среща често оказва голямо напрежение, от избора на перфектния тоалет до това с каква прическа да бъдете за да направите добро първо впечатление. Ето кои коктейли не трябва да поръчвате на първа среща.
Стареете заради тези неща вкъщиСтареете заради тези неща вкъщиОстаряването е неумолим биологичен процес. Не може да се отмени, но може да се забави. Нека видим кои вещи в нашия дом значително ускоряват процеса на стареене:
Какви са в любовта родените през април?Какви са в любовта родените през април?Родени сте през април? Искате да знаете какво разкрива този месец за вашия любовен живот. Какви са в любовта родените през април?
Най-големите мъжки проблемиНай-големите мъжки проблемиМъжете и жените често са много, ама много различни. Затова и мъжките проблеми нямат нищо общо с тези на жените. Ако се чудите какви могат да са най-големите мъжки проблеми, ето кратък списък по темата.
Ако Той прави тези 4 неща, много те обича!Ако Той прави тези 4 неща, много те обича!Колкото и да е красива любовта като чувство, тя трудно би се изразила с думи. Важното е да я показвате. Ето защо тук ще изброим 4 неща, които ако забележите, че Той прави, значи наистина ви обича:
Най-големите грешки на жените над 40 годиниНай-големите грешки на жените над 40 годиниВсяка жена допуска грешки през живота си. Това е неизбежно. Тук обаче ще ви покажем кои са най-големите грешки на жените над 40 години. Вниквайки в тях, вероятно ще съумеете и да не ги допускате. Ето в какво бъркат жените на 40+:
Интересни хобита за жениИнтересни хобита за жениСигурно знаете, че точната дефиниция на думата хоби означава занимание, което ви е приятно да извършвате, но не ви е професия. Идеи за женски хобита. Кои хобита са подходящи за жени?