Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои са новогодишните обещания, които няма да спазим?Кои са новогодишните обещания, които няма да спазим?По традиция с изпращането на старата година и посрещането на Новата даваме обещания пред себе си, с които да променим живота си към по-добро.
Новогодишни традиции за успех и благоденствие от цял святНовогодишни традиции за успех и благоденствие от цял святИзпращането на старата и посрещането на новата година е значим момент за жителите на целия свят. Новогодишни традиции за успех и благоденствие от цял свят
Вижте най-смешните подаръци, получавани за Коледа (СНИМКИ)Вижте най-смешните подаръци, получавани за Коледа (СНИМКИ)Без значение дали вярва в Дядо Коледа или не, със сигурност всеки обича да получава подаръци. Обикновено подаръкът показва до колко сме щедри, а случаи като тези в нашата галери – и до колко сме забавни.
Коледният пудинг и целувките под имелаКоледният пудинг и целувките под имелаОще в древен Рим е имало традиция децата да получават подаръци по време на празника Сатурналия. В Италия хлапетата получават подаръците си не от дядо Коледа, а от феята Бефана.
Изтегли си късмет за Бъдни вечер и Коледа!Изтегли си късмет за Бъдни вечер и Коледа!Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво ви е отредено през 2020 година. Разберете дали ще имате много пари или пък ви се пада любов и брак.
Идеалните коледни подаръци за жена са точно пет!Идеалните коледни подаръци за жена са точно пет!Коледа е на прага ни, а много мъже все още си нямат и идея с какво да зарадват жената до себе си. Трескавата подготовка може да е доста изнервяща, но ние сме тук, за да ви помогнем.
Нелепи коледни елхи, които ще ви разсмеят и разплачатНелепи коледни елхи, които ще ви разсмеят и разплачатТе опитаха да си направят сами импровизирано коледно дръвче. Но елхата, която те са направили, изглежда толкова нелепо и тъжно, че като я видите, че ви се прииска сами да им купите истинско коледно дръвче.
Оригинални подаръци за Коледа и Нова годинаОригинални подаръци за Коледа и Нова годинаКоледа и Нова година наближават. Ако още не сте решили какво да подарите на любимите си хора, вижте оригинални подаръци за Коледа и Нова година.
Идеи за подарък за жена РакИдеи за подарък за жена РакЕто обаче няколко отлични идеи, които биха ви били от помощ, ако искате да зарадвате представителка на зодия Рак. Перфектният подарък за зодия Рак
Няколко идеи за универсални коледни подаръциНяколко идеи за универсални коледни подаръциКолкото повече наближава коледната сутрин, толкова по-трескава става манията за подаръци. Но какво става когато вече сме изчерпани от идеи, а имаме още куп хора, които трябва да зарадваме.