Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Най-лошите подаръци за Свети ВалентинНай-лошите подаръци за Свети ВалентинТук няма да ви предлагаме съвети какво да му подарите, а ще ви покажем какво в никакъв случай НЕ трябва да подарявате. Ето кои са най-лошите подаръци за НЕГО за Свети Валентин
Неподозирани факти за Свети ВалентинНеподозирани факти за Свети ВалентинДокато чакате най-романтичният празник Свети Валентин да се разгърне в целия си потенциал, може да се запознаете с някои от най-интересните факти около празника.
Как да ухаете приятно през целия ден? Вижте тези 6 практични съветаКак да ухаете приятно през целия ден? Вижте тези 6 практични съветаЗа да ухаем приятно и за да се чувстваме добре в кожата си, всички ние прибягваме до парфюми, дезодоранти или афтършейви. Но истината е , че ако искаме да миришем добре през целия ден, само напръскване с любимия аромат, не е достатъчно.
Идеи за романтична вечеря за Свети ВалентинИдеи за романтична вечеря за Свети ВалентинОтричан или празнуван с удоволствие, Свети Валентин – Денят на влюбените, вече е съвсем близо. Какво да направим, за да изненадаме половинката си за празника? Има ли по-добър вариант от незабравима романтична вечеря?
Перфектни в Инстаграм, нещастни в животаПерфектни в Инстаграм, нещастни в живота
05 Февр.
Социалната мрежа Инстаграм е пълна с перфектни снимки. Но какво се крие зад тях?
Най-честите оправдания на хората, които кръшкатНай-честите оправдания на хората, които кръшкатАко у вас се е запалила искрицата на подозрението и мислите да започнете разследване, е добре да знаете кои са най-честите оправдания на хората, които кръшкат
Топ 5 стайни растения, идеални за подаръкТоп 5 стайни растения, идеални за подаръкКогато ни предстои събитие, на което сме поканени и трябва да поднесем подарък, често пъти сме затруднени в избора си на такъв. Стараем се да подарим, нещо, което наистина да се хареса на бъдещия си притежател и да му донесе радост.
Благоприятният ефект на цветята на работното мястоБлагоприятният ефект на цветята на работното мястоСъвременният натоварен начин на живот е свързан с прекарване на по-голяма част от деня на хората на работното им място. Там често те са подложени на огромен стрес, който се отразява негативно на психическото им състояние и продуктивност.
Идеи за романтични изненадиИдеи за романтични изненадиРомантичните изненади не са по вкуса на повечето мъже и за да не се чудите какво да я изненадате този път, ви предлагаме няколко съвета за романтична изненада.
Днес е Международният ден на прегръдкатаДнес е Международният ден на прегръдката
21 Януари
Антония Р.
От 1986 година 21 януари се отбелязва като Международния ден на прегръдката. В началото празникът се чествал единствено в САЩ, но след това бързо се разпространил по целия свят.