Миш-Маш

Миш Маш

Ново, любопитно и интересно в миш-маш рубриката на сайта.
Неподозирани факти за Свети ВалентинНеподозирани факти за Свети ВалентинДокато чакате най-романтичният празник Свети Валентин да се разгърне в целия си потенциал, може да се запознаете с някои от най-интересните факти около празника.
Идеи за романтична вечеря за Свети ВалентинИдеи за романтична вечеря за Свети ВалентинОтричан или празнуван с удоволствие, Свети Валентин – Денят на влюбените, вече е съвсем близо. Какво да направим, за да изненадаме половинката си за празника? Има ли по-добър вариант от незабравима романтична вечеря?
Най-лошите подаръци за Свети ВалентинНай-лошите подаръци за Свети ВалентинТук няма да ви предлагаме съвети какво да му подарите, а ще ви покажем какво в никакъв случай НЕ трябва да подарявате. Ето кои са най-лошите подаръци за НЕГО за Свети Валентин.
Типове мъже, които не стават за бракТипове мъже, които не стават за бракАко обмисляте скоро да влезете в по-сериозни взаимоотношения с партньора си и да узаконите връзката си с подпис, проверете дали той не е от тези типове мъже, които не стават за брак.
6 знака, че не сте създадени един за друг6 знака, че не сте създадени един за другЛюбовта е истинско щастие и еуфория, но за съжаление именно тогава ние започваме да идеализираме човека до нас и така често не виждаме истинското лице на партньора ни. 6 знака, че не сте създадени един за друг:
На Ивановден кумовете да изкъпят младоженците със светена вода!На Ивановден кумовете да изкъпят младоженците със светена вода!Днес православната църква почита Ивановден. Над 371 082 са българите, които ще почерпят днес. 338 650 от тях са мъже, а 132 432 - жени.
Януари е месецът на разделитеЯнуари е месецът на разделитеАко сте се гушкали и сте се разбирали перфектно с половинката си, то това не е гаранция, че в един момент нещата между вас няма да се влошат и отношенията ви да приключат. Януари е месец на разделите.
Новогодишни традиции за успех и благоденствие от цял святНовогодишни традиции за успех и благоденствие от цял святИзпращането на старата и посрещането на новата година е значим момент за жителите на целия свят.
Изтегли си късмет за Бъдни вечер и Коледа!Изтегли си късмет за Бъдни вечер и Коледа!Намислете си число от 1 до 15 и вижте какво ви е отредено през 2020 година. Разберете дали ще имате много пари или пък ви се пада любов и брак.
Няколко идеи за универсални коледни подаръциНяколко идеи за универсални коледни подаръциКолкото повече наближава коледната сутрин, толкова по-трескава става манията за подаръци. Но какво става когато вече сме изчерпани от идеи, а имаме още куп хора, които трябва да зарадваме.