Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Забавни пожелания за годишнина от сватбата

Забавни пожелания за годишнина от сватбата

Забавни пожелания за годишнина от сватбата

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на човек. Годишнината от сватбата обаче е още по-голям повод за празнуване, защото на този ден се празнува целостта на семейството и любовта на съпрузите.

Да изберете пожелание за този повод не е много трудна задача, особено, ако е подбрано специално за двойката, на която ще го подарите и ще е още по-оригинално, ако има нотка на хумор в него.

Тук ще намерите няколко идеи за забавни пожелания за годишнина от сватба:

1. Днес сме дошли с вас да се забавляваме! Днес вашата семейна война прекратявме! Годишнина от сватбата имате вие, а приятели ваши сме ние. Нека този ден бъде цветен и забавен като целия ви брак и в живота ви никога да няма мрак. Хайде, моля, чашите вдигнете, и преди да ги счупите наздраве кажете! Войната семейна за миг забравете и "обичам те" си кажете. Честита годишнина, семейство!

2. При вас винаги е забавно. Бракът ви е една малка комедия, смесена с лека трагедия. В постоянни полемики изпадате вие и искате всеки другия да надвие. Но, поспрете! Днес полемиките забравете! На този ден преди години, сте се събрали и един друг сте се избрали! Така, че спора за малко отложете, томахавките заровете и наздраве кажете! Нека живота ви бъде пъстър и цветен и въпреки всички ваши проблеми, чувствата ви един към друг да стават все по-големи! Наздраве!

Пожелания за сватбата

3. След толкова години щом заедно сте вие, значи нищо не може да ви надвие! Любовта ви е толкова голяма, нищо, че понякога животва ви е драма. Може понякога да си крещите, но това е нормално! Бъдете все така щури, щастливи, обичащи се и много мили! Честита да ви е още една година заедно и дано цял живот да е така!

4. Желая ви любовта ви да е пенлива като вино, да е пивка като ракия, да е вълшебна като магия! Днес за малките търкания забравете и любовта си затвърдете! Желая ви много забавни моменти, пътувания, изненади и за любовта ви да няма прегради. Желая ви едно малко човече да държите в ръце вече. Да ви радва то със своята усмивка и да не ви оставя време за почивка.

5. Преди много години на този ден, вие сте празнували вашата сватба. Нека той бъде много специален, нека бъде забавен. Почувствайте се отново млади и диви и бъдете игриви! Празнувайте вашата любов голяма, която не е минала без драма. Без драма живота не е цветен, но нека занапред във вашият дом има само щастие, любов и хармония! Желая ви бракът ви да минава весело и щастливо и от вас да бягат всякакви проблеми. Нека семейните войни да са просто забавна игра, която с всеки ден затвърждава любовта! Наздраве за вас и нека бъдете щастливи всеки ден и всеки час!

Годишнина от сватбата

6. Когато сте се запознали, вие веднага сте разбрали - че ти си за него и той е за теб. Сватба голяма сте вдигнали и любовта си пред света сте отпразнували. Днес е празник за вас, защото на тази дата преди 20 години вие сте се взели и по пътя на живота заедно сте поели. Много обещания сте си дали и във вярност сте се врекли. Желая ви много години късмет, много години щастие безчет! Нека няма много проблеми и не изпадате в много дилеми! Нека винаги сте на едно мнение и да имате едно и също вдъхновение! Нека щастието за вас да е като магия, а аз не крия, че ви завиждам благородно, за вашата прекрасна любов! Желая ви божи благослов! Наздраве, мило семейство!

Това бяха няколко забавни пожелания за годишнина от сватбата, с които да изненадате приятели или хора от семейството.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest