Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Сестрата на Марая Кери на дъното

Сестрата на Марая Кери на дъното

Сестрата на Марая Кери на дъното

Американски таблоид написа, че сестрата на популярната певица Марая Кери е изпаднала съвсем на дъното.

Алисън Скот Кери - бивша наркоманка, която два пъти е арестувана за проституция и е ХИВ-позитивна- заяви пред американсият таблоид National Enquirer, че е толкова закъсала за пари, че се налага да се продава.

"Нямате представа колко много се нуждая от пари в момента ", каза Алисън, която се подвизава във виртуалното пространство под прякора Денис с такса $ 250 на час.

Тя споделя, че не прави секс за пари, а само компания на възрастни маже чрез интернет, както и еротични танци.

"Седмици наред живеех на скорост без да имам спирачки за нищо, в един момент реших, че не мога да продължавам така и се обърнах за помощ към семейството си, но те просто ме игнорираха. Не искам да се показвам пред непознати мъже, но понякога чувствам, че просто нямам друг избор."

"Независимо от това как изглежда, много пъти съм се опитвала да промена живота си. От 14 седмици съм чиста и трезвена, също ходя на сбирки за хора със зависимости. Надявам се един ден да завърша колеж, както и да имам нормален живот и финансова независимост"

Ние не съдим Марая Кери, че не е оказала помощ за сестра си. Понякога човек трябва сам да поеме отговорност за действията или бездействията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest