ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Дженифър Лопес се разплака на сцената

Дженифър Лопес се разплака на сцената

Дженифър Лопес, Джей ло

Дженифър Лопес се разплака на сцената, по време на свой концерт в Монтвил събота вечер. 42-годишната певица втрещи феновете си, докато говореше за любовта с насълзени очи.

Преди да изпълни парчето си „ If You Had My Love“, латино дивата сподели пред публиката, че това е първата и последната песен за любовта, която е написала и ще изпее. След което на сцената се появиха танцьори приличащи много на някои от бившите мъже на звездата. Двойници на Пи Диди, Крис Джъд, Бен Афлек и последния, наподобяващ Марк Антъни, с когото Лопес съвсем наскоро се раздели и от когото има две прекрасни дечица.

Дженифър Лопес, Марк Антъни

Вследствие на това, Дженифър заяви: „Това беше кратко пътешествие назад във времето“, на фона на който се появи снимка на тригодишните близнаци Макс и Ема, Лопес добави с усмивка на лице: „Това е любов и тя съществува“. Красавицата заяви, че продължава да бъде оптимист за бъдещето си и се надява да се влюби отново: „Аз съм вечен оптимист и вярвам в любовта. Тя все още е най-голямата ми мечта “, допълни Лопес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest