ezine.bg»Статии»Любопитно»Връзката между жена Дева и мъж Скорпион

Връзката между жена Дева и мъж Скорпион

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
945522k
Връзката между жена Дева и мъж Скорпион
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Съвместният живот между жена Дева и мъж Скорпион е изпълнен с щастие. Те се допълват много добре и успяват да балансират различията в характерите.

Дълбоките страсти на Скорпионът изкарват романтичната страна на Девата на показ. Той може да изкара в нея не само романтичната и страна, но и нейни собствени черти, които самата тя не подозира, че притежава. Неговите емоции балансират нейната практичност.

И двамата партньори се чувстват добре в тази връзка. Те изпитват сигурност и са напълно отдадени един на друг. Не винаги се съгласяват с мнението на другия, но това е полезно за връзката им.

Скорпионът притежава пословична похотливост. Въпреки това, когато той ви хареса и се влюби във вас, ще бъде само ваш и ще търси чистотата и невинността, които първоначално са го привлекли.

От друга страна Девите не могат да устоят на магнетичното привличане на Скорпионът. Въпреки това жените Деви се влюбват в него, дълго след като са били за пръв път заедно в леглото.

С разгарянето на чувствата физическото привличане между вас става все по-пламенно и хармонично. Всеки се стреми да достави максимално удоволствие на другия. Това е достатъчно, за да простите на Скорпиона излишната понякога мълчаливост и потайност, а той на вас – вашата склонност да критикувате.

Повечето жени Деви са по-разумни от останалите представителки на зодиака. Трудно е да намерят мъж, който да отговори на всичките им изисквания, но комбинацията със Скорпион е успешна. В сексуалният живот правете всичко с нея, но внимавайте да не прекрачите граници, които тя счита за ненормални и дори животински. Може да се твърди, че Девата слага прегради на това, което и доставя удоволствие.

Относно бъдещето на подобен съюз има две гледни точки. Връзката ви има всички шансове да бъде дълготрайна, но на моменти леко скучна. Другият вариант е отношенията ви да бъдат краткотрайни, но изпълнени с много предизвикателства. Тук времето ще покаже кой е по-добрият вариант за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest