ezine.bg»Статии»Красота»Маникюр и Педикюр»Любимият лак е издайник на характера

Любимият лак е издайник на характера

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1505
Любимият лак е издайник на характера
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
Препоръчано за теб:
5в1 Масажор за почистване и масажиране на лицето
20.00 лв.
Виж ››

Любимият лак на дамата издава много черти от характера й. Въпреки че модата в лаковете се сменя всеки сезон, всяка дама си има любими нюанси. Лесно може да разберете каква е жената, ако се вгледате в ноктите й.

Много жени смятат, че универсален е френският маникюр, а голяма част от представителките на нежния пол са убедени, че червеното изглежда секси. Жени, които не се лакират, не се интересуват от мнението на околните.

Дамите, които предпочитат яркия лак, са целеустремени и постигат целта си с всички възможни и невъзможни методи. За тях най-важното е да успеят. Това са жени, които са уверени в себе си и трудно правят компромиси.

Черният лак е любим на властните натури, които не допускат да ги командва някой, но самите те имат необходимост да дърпат юздите на всички около тях. Дамите с черен маникюр имат силна воля, но често зад маската на надменната красавица се крие плачлива романтичка.

Любимият лак е издайник на характера

Червеният цвят на ноктите издава страстна натура и мощна сексуалност. В червено лакират ноктите си дами, които са емоционални и знаят как да използват ситуацията в своя полза.

Розовият лак е любим на чувствителните дами, които все още не са пораснали, независимо на колко години са. Те все още се чувстват като деца и винаги имат нужда от силно рамо. Такива жени много трудно взимат важни решения.

В светлосиньо лакират ноктите си дами, които са спокойни и широко скроени. Те са прекрасни за съпруги, тъй като са нежни и внимателни и са готови да изпълнят всяко желание на партньора си.

Зеленият маникюр е любим на дами, които не намират признанието на близките си хора, те се утешават с книги, филми и виртуален флирт. Любителките на зеления лак са добри и мекушави.

Жълтият и оранжевият лак избират жизнерадостните създания, оптимистки и любителки на привличането на вниманието.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest