ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Рак и мъж Дева

Връзката между жена Рак и мъж Дева

DesislavaDesislava
Новак
17799
Връзката между жена Рак и мъж Дева

Девата е шестият знак от зодиака, символизиран от девствената девойка, а Ракът е четвъртият зодиакален знак, символизирани от рак. Девата е знак на Земята, докато Ракът е воден знак. И двата зодиакални знака са интелигентни и предпазливи по природа. Въпреки това, една от най-известните разлики между тях е тяхната основна природа. Раците са емоционални, докато Девите са прекалено практични. Но въпреки това те притежават равен дял от прилики и разлики по между си.

Интересен е факта, че се наблюдава взаимно допълване между Девата и Рака. Мъжът Дева притежава качества, които липсват в жената Рак и обратно. По принцип и двата знака имат любящ и грижовен характер, който включва желание да служат на другите. Мъжът Дева, както и жената Рак обичат и искат да бъдат обичани в замяна. Но има голяма разлика между техните подходи към това. Жената Рак е много емоционалена и властна, докато мъжът Дева смята, че е изключително трудно да изрази своите емоции. Въпреки това, той преодолява тази трудност и веднъж изгради ли доверие, той трудно го губи.

Жената Рак обича да бъде зависима от мъжа си, за така необходимото ѝ поръчителство и сигурност, и тя щастливо намира в Девата своя човек. Сред всички мъже на зодиака, мъжът Дева е известен с твърдата си работа и надежден характер. Той е последният човек на земята, който ще поеме ненужни рискове и в крайна сметка ще изпадне във финансова криза. Подобни са очакванията на жената Рак и по този начин от тях ще излезе една голяма двойка, ако са заедно. Тази жена се чувстват сигурни с мъжът Дева. И двамата, и Девата и Рака са много верни и всеотдайни към своите партньори.

Въпреки това притежателното естеството на жената Рак може да заиграе по нервите на мъжа Дева. На второ място, Раците са известни с техните хаотични настроения, които могат да объркат мъжът Дева. От друга страна, прекалено критичния характер на мъжа Дева може да нарани чувствителната жена Рак. И двамата трябва да ограничават своите отрицателни аспекти и да се разбират помежду си, за да запазят отношенията си за дълго време. След като те успеят да се справят, връзката им ще бъде тема на завист сред другите двойки.

Мъжът Дева и жената Рак може да се разбират един с друг, да бъдат приятели, любовници, както и партньори в брака. Ето защо, връзката между тези хора определено може да се нарече идеална и хармонична.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest