ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Връзката между жена Козирог и мъж Риби

Връзката между жена Козирог и мъж Риби

DesislavaDesislava
Новак
177105
Жена Козирог и мъж Риби
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Комбинацията от водата (Риби) и Земята (Козирог) е много плодородна смес и асоциирането им обикновено е пълно с взаимно възхищение. Те изпитват толерантност към различията си в изразяването на любовта си. Рибите са по-способни да се шмугват в сърцето на Козирога и да открият и топлина под прекрасната външност.

Мъжът Риби е човек прохладен, спокоен, неформален и грижовен. Той обича да бъде в уютна и защитена среда. Типичният мъж Риби често се дърпа в две различни посоки и това води до липсата му в определяни моменти. Когато той бодро дава цялата свобода от която се нуждае половинката му, той е винаги верен любовник и верен съпруг.

Но когато се задуши свободата му, той се чувства нервен и неспокоен, и започва да се промъква и плъзга. Най-сигурният начин да сте лоялни с него е да имате пълна вяра в неговата цялост, за да можете да познаете неговата любов и неговата подкрепа.

Жената Козирог е много достойна и силна женска. Тя е много формална и по принцип избягва повърхностното отношение и неправилно поведение, особено в публичните моменти. Тя обича хората с амбиции и самочувствие. Тя обича да се катери по социалната стълбица, което и позволява тя да се чувства важна.

Тя е много привързани към своето семейство и близки. Тя се грижи за тях и ги защитава по всички възможни начини. В една връзка, тя е един много предан партньор и иска от мъжа си, за да бъде стабилен човек.

Съвместимост на зодиите

Жената Козирог прави много стабилно и добро партньорство с мъж Риби. Тя има вяра и уважение в мъжът Риби и го кара да отговаря по достоен начин на романтичната им връзка. Той се нуждае от свобода, а това се извършва от нея с цялото доверие на този свят.

Ако той не успее, жената Козирог е зад него, връща го на земята и му помага да се изправи на крака, а това става като го насочи в правилната посока. Жената Козирог и мъжът Риби могат да се справят с почти всичко, което се изпречи на пътя им.

Тя се възхищава на своята гъвкавост и приемане на нейните ангажименти в тяхната връзка. Но нейната твърдост и рутинен мисловен процес може да създаде търкания между тях. Тя дори може да бъде сложна и груба на моменти и да наранява крехкото сърце на Рибата. Тя трябва да бъде малко по-смирена и лесно ще направи нещата да работят по между тях.

Мъжът Риби се превръща в един много мил и гостоприемен любовник за жена си Козирог. Той всъщност се вслушва в това, което тя има да каже, и го разбира! Неговата готовност да се приспособи и да направи нещата гладко, е изключително привлекателна за нея, тъй като тя е по-дисциплинирана и по-категорична и иска нейният партньор да я подкрепя.

Той е щедър и учтив и успява да дава на жена си независимостта, от която тя се нуждае. Той също, както и жената Козирог, обича и обожава идеята за семейството, но въпреки това трябва да има някаква форма на баланс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
58
410
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Алехандра
Алехандра
03.09.2014 02:19
Зодята е фактор в отношенията на хората, но не решава всички проблеми.
0
0
анонимчетУ
анонимчетУ
21.11.2012 16:23
глупости на търкалета!......... тогава защо само баща ми ме защитава вкъщи????
0
0
гост
гост
24.06.2014 07:10
не от зодията зависи кой ще те защитава у дома нали нали знаеш това? не зодията определя действията на родителите ти
0
0