Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джони Деп е официално на пазара

Джони Деп е официално на пазара

Джони Деп

49-годишният актьор Джони Деп официално вече е без половинка.

Деп и дългогодишната му приятелка Ванеса Паради потвърдиха новината този понеделник, че вече не са двойка. Двамата заявиха, че са се разделили приятелски и призоваха медиите да спазват правото им на личен живот .

От месеци се носеха слухове в медийното пространство, че между тях има сериозни разногласия, но до този момент никой от тях не бе потвърдил. Те признаха още, че въпреки възникналите проблеми в отношенията им са се опитали да запазят връзката си, но не се получило.

Ванеса Паради

„Те положиха доста усилия с цел, да оправят взаимоотнношенията си, но не помогнало“, съобщи източник, близък на актьора.

Миналата седмица, Ванеса се е завърнала в родната си Франция, за да промотира най-новия си филм Je Me Suis Fait Tout Petit. Според източникът, обявяването на раздялата им целенасочено съвпаднало с пътуването ѝ.

"Всичко беше решено, преди тя да се качи на този самолет", заяви още източникът.

Джони Деп и френската певица и актриса Ванеса Паради имаха връзка повече от четиринадесет години, но така и не стигнаха до брак. От връзката им те имат и две деца - 13-годишната Лили Роуз и 10-годишния Джак.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest