Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен Колева се разделила с шефа на Олинеза

Елен Колева се разделила с шефа на Олинеза

Елен Колева се разделила с шефа на Олинеза

Това твърди паркетният лъв Евгени Минчев. Минчев разкрива, че от доста време двамата не са се появявали заедно, както и той лично не ги е засичал. Допреди година актрисата и майонезеният бос Александър Найденов са му били клиенти, а пред около месец се е срещнал с Найденов, който е бил без значително по-младата си приятелка.

Според слуховете, които се носят, причината за раздялата е самият бизнесмен, който скъсал с Елен Колева, тъй като тя отказвала да му роди дете. Самата актриса преди време признава, че не е от жените, които се опитват да задържат мъжът до себе си, като го вържат с брак или дете.

Въпреки разпространилата се клюка в медийте, Колева продължава да отрича, че тя и милионерът са се разделили, като твърди, че с нетърпение очаква двамата да заминат на лятна почивка.

Припомняме, че връзка между Александър Найденов и 26 години по-млада от него монтанска актриса, се афишира за първи път през 2010 г. когато двамата се появиха заедно на Руския бал в София, организиран от Евгени Минчев. Заради синеоката красавица, бизнесменът остави жена си, с която е от 20 години. Найденов има и две деца от съпругата си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest