Клюки

Клюки и Пикантерии

Клюки, светски новини и скандални истории. Клюките, такива каквито са. В света на клюките и у нас.
Звездите с най-много сключени браковеЗвездите с най-много сключени браковеИ до днес хората казват, че брак се сключва веднъж. Колкото и романтично да звучи това, практиката показва точно обратното - докато някога действително разводите са били табу, днес все по-малко хора са заедно, докато смъртта ги раздели.
Джулияна Гани очаква бебеДжулияна Гани очаква бебеДве сензационни новини бяха съобщение снощи по време на шоуто Маскираният певец. При това и двете вести се оказаха повече от щастливи.
Личните асистенти разкриват мръсните тайни на звездитеЛичните асистенти разкриват мръсните тайни на звездитеИ звездите са хора – колкото и да не ни се вярва понякога. Осветени от светлините на прожекторите, често сме свикнали да им поставяме ореол, който в някои случаи се оказва повече от ненужен.
Петя Дикова стана майка на момченцеПетя Дикова стана майка на момченцеПетя Дикова стана майка за пръв път. Телевизионната водеща и журналистка е дарила със син своя любим.
Честито! Деси Банова дари с дете Росен ПлевнелиевЧестито! Деси Банова дари с дете Росен ПлевнелиевДесислава Банова и съпругът ѝ Росен Плевнелиев посрещнаха своята рожба.
Британски клюкари: Меган Маркъл е бременна!Британски клюкари: Меган Маркъл е бременна!Нов сензационен слух се носи в Обединеното кралство. Според клюкари, следящи внимателно живота на британската кралска фамилия, Меган Маркъл е бременна.
Дани и Алекс Петканови разкриха пола на бебето сиДани и Алекс Петканови разкриха пола на бебето си
20 Септ.
Антония Р.
За никого вече не е тайна, че Александра и Даниел Петканови очакват първото си дете. Преди време те споделиха щастливата новина в социалните мрежи, а сега пред последователите си разкриха и пола на бебето.
Вижте как е изглеждала Гала в първи класВижте как е изглеждала Гала в първи клас
18 Септ.
Антония Р.
Водещата на предаването На кафе публикува във Фейсбук своя детска снимка. По повод вчерашния първи учебен ден телевизонната водеща показа как е изглеждала като първолак.
Ето кой успя да стане за смях с влизането си във ВИП БрадърЕто кой успя да стане за смях с влизането си във ВИП Брадър
11 Септ.
Антония Р.
Снощи, 10 септември стартира новия сезон на ВИП Брадър със заявки за сеир и скандали. 17 съквартиранти прекрачиха прага на къщата, а някои от тях станаха за смях още в първите минути.
Котето на Божинов наду джуки! Устните на Биляна ще се пръснат (СНИМКИ)Котето на Божинов наду джуки! Устните на Биляна ще се пръснат (СНИМКИ)Устните на Биляна Дол изглеждат все по-фрапиращо. Сексапилната половинка на Валери Божинов не пести време и финанси да подобрява външния си вид.