Клюки

Клюки и Пикантерии

Клюки, светски новини и скандални истории. Клюките, такива каквито са. В света на клюките и у нас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Звездните раздели на Брадли КупърЗвездните раздели на Брадли КупърЛюбовният живот на Брадли Купър през годините е доста непредсказуем. В средата на 2000-та г. той за кратко беше женен за актрисата Дженифър Еспозито, която не се изказва ласкаво за техните любовни взаимоотношения.
Краят на връзката между Брадли Купър и Ирина Шейк – има ли роля в това Лейди Гага ?Краят на връзката между Брадли Купър и Ирина Шейк – има ли роля в това Лейди Гага ?Няма как да не сте чули новината. 44-годишният актьор Брадли Купър и 33-годишната му приятелка, моделът Ирина Шейк, сложиха край на връзката си. Версиите на таблоидите за тяхната раздяла са най-разнообразни.
Звездите с най-много сключени браковеЗвездите с най-много сключени браковеИ до днес хората казват, че брак се сключва веднъж. Колкото и романтично да звучи това, практиката показва точно обратното - докато някога действително разводите са били табу, днес все по-малко хора са заедно, докато смъртта ги раздели.
Джулияна Гани очаква бебеДжулияна Гани очаква бебеДве сензационни новини бяха съобщение снощи по време на шоуто Маскираният певец. При това и двете вести се оказаха повече от щастливи.
Личните асистенти разкриват мръсните тайни на звездитеЛичните асистенти разкриват мръсните тайни на звездите
21 Август
Пламена M.
И звездите са хора – колкото и да не ни се вярва понякога. Осветени от светлините на прожекторите, често сме свикнали да им поставяме ореол, който в някои случаи се оказва повече от ненужен.
Петя Дикова стана майка на момченцеПетя Дикова стана майка на момченцеПетя Дикова стана майка за пръв път. Телевизионната водеща и журналистка е дарила със син своя любим.
Честито! Деси Банова дари с дете Росен ПлевнелиевЧестито! Деси Банова дари с дете Росен ПлевнелиевДесислава Банова и съпругът ѝ Росен Плевнелиев посрещнаха своята рожба.
Британски клюкари: Меган Маркъл е бременна!Британски клюкари: Меган Маркъл е бременна!Нов сензационен слух се носи в Обединеното кралство. Според клюкари, следящи внимателно живота на британската кралска фамилия, Меган Маркъл е бременна.
Дани и Алекс Петканови разкриха пола на бебето сиДани и Алекс Петканови разкриха пола на бебето си
20 Септ.
Антония Р.
За никого вече не е тайна, че Александра и Даниел Петканови очакват първото си дете. Преди време те споделиха щастливата новина в социалните мрежи, а сега пред последователите си разкриха и пола на бебето.
Вижте как е изглеждала Гала в първи класВижте как е изглеждала Гала в първи клас
18 Септ.
Антония Р.
Водещата на предаването На кафе публикува във Фейсбук своя детска снимка. По повод вчерашния първи учебен ден телевизонната водеща показа как е изглеждала като първолак.