ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

Тези два зодиакални знака са коренно различни един от друг. Привличането, което се е породило между тях е до някаква степен странно, точно защото те нямат нищо общо по между си. Ако все пак има трепет между вас – не избързвайте да вземате решения за бъдещето, най-добре първо се опознайте. В противен случай рискувате в бъдеще да съжалявате за тази си връзка.

Мъжът Овен е решителен – взима самостоятелно решенията, дори понякога да не засягат само него. Освен това често рискува, защото не обмисля достатъчно дадена ситуация. Решава, че нещо трябва да се случи по този начин и просто го прави. Това е нещо, която няма да се хареса на жената Дева.

Колкото и динамична натура да е тя, все пак предпочита да действа по някаква логика, правила или най-малкото да е дала необходимото време за обмисляне на въпроса. Това че някой може да реши без да сметне последствията или да помисли за останалите, й се струва доста глупаво.

Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

Но жената Дева едва ли осъзнава, че рискът е единственото нещо, което може да ти донесе печалба. Дълбоко обмислените решения са по-добри в много ситуации, но едва ли ще ви донесат някакви дивиденти. Друго, с което много се различават – жената Дева е подредена не само в мислите си, а и в дома си.

Съвместимост между жена Дева и мъж Овен

За съжаление мъжът Овен е човек-импровизация – той обича всичко да бъде направено, както в момента ти се прииска. Дома си нарича подреден хаос – може и не всичко да е на мястото си, но определено знае къде кое се намира.

Дори двамата представители от зодиака да успеят да направят компромис с всичко останало, когато става дума за съжителство – това е почти невъзможно. Всичко сочи, че раздялата на жена Дева и мъж Овен е неизбежна или поне, че съжителството ще бъде мъчително и за двамата.

Независимо от това какво показват звездите, не се отдръпвайте от някого, само защото е определена зодия. Знаете, че всичко между двама души е въпрос на разбиране и компромиси – при някои малко, при други повече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest