ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Телец и мъж Дева

Съвместимост между жена Телец и мъж Дева

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Любовна Съвместимост
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
Виж ››

Връзката между Телец и Дева обикновено се асоциира с лесна съпричастност, и взаимна умствена стимулация, които продължават дълго. Девата се възхищава на Телеца за силата, с която преследва целите си, докато Телеца оценява рязката съзнателност на Девата. Имат много общи неща, благодарение на което могат спокойно да се наслаждават на връзката си.

Мъжът Дева е добре ориентиран, аналитичен и се радва на усилената работа, която изисква много внимание. Той е голям перфекционист и очаква същата висока степен на съвършенство от хората около него. Това обаче задушава.

Зодия Дева

Главно е насочен към собствените си занимания, като често може да пропусне всичко останало, което се случва около него, като емоциите на своите приятели или любими. Но в основата си мъжът Дева е истински любовник с искрени чувства. Емоционалният израз му е чужд, но трябва да се знае, че чувствата му са дълбоки и истински.

Жената Телец е прекрасна и спокойна дама, притежаваща неописуемо търпение и опияняващ глас. Нейната благост се вижда във всеки неин акт. Посвещава всички усилия на това, с което се занимава, като резултатите обикновено са впечатляващи.

Спокойното и поведение е обичайно, като рядко показва избухлив нрав. Жената Телец е солиден стълб за тези, които зависят от нея и чувствен, и удовлетворяващ любовник за партньора си.

Зодия Телец

Мъжът Дева е глезен и обгрижван от жената Телец. Тя съчетава в себе си всички качества, които ценят от перфекционисти като него. Тя е жена, която се движи бавно и чувствено.

Жената Телец е дама, която е практична като него и той и има доверие, което го кара да се отпусне повече, отколкото някога е предполагал, че може.

Принципно не е лесно да се живее с мъж Дева, но жената Телец приема това предизвикателство без притеснение. Това, с което той трябва да се справи в тази връзка, е нейната упоритост, показвана от време на време.

Един мъж Дева в основата си е много практичен човек, но в същото време си има собствени правила и норми, които следва стриктно. Като цяло обаче е готов да предостави всичко на жената до себе си, от което тя се нуждае.

Връзката с него може да не започне гладко, но търпението и постоянството се възнаграждават с времето. Мъжът Дева е завладяващ оратор, докато жената Телец е чудесен слушател.

Любовта расте бавно и сладко между мъжа Дева, и жената Телец. Хармонията в отношенията им се ценят и от двамата през целия им живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
511
45
35
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Elfina
Elfina
24.12.2013 11:49
И аз контактувам с един мъж Дева и трябва кажа,че много от тук е вярно - особено за перфекционизма, ораторството и най-вече за емоционалният израз на това,което чувства ....много е объркващо понякога да се опитваш да гадаеш точно какви емоции изпитва ...
15
0
hristo
hristo
19.08.2013 19:58
В момента контактувам с един телец и да кажа никак не е лесно :(
10
1