ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Овен

Какво харесва мъжът Овен

Жана Г.Жана Г.
Новак
554256
Мъж Овен
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл-20%
Качество без компромис:
Термо чаши с двойни стени за кафе - 2 броя по 200 мл
28.00 лв.
22.50 лв.
Виж ››

Мъжът Овен е доста избухлив, може да бъде и груб, но харесва, когато с него се държат изискано и не понася грубости спрямо самия него. Той иска да се чувства така, сякаш е издигнат на пиедестал, защото е убеден, че е повече от другите.

Мъжът Овен харесва лукса, за него е въпрос на чест да се облича със скъпи дрехи, да кара скъпи коли и да се появява пред хората с добре облечена красавица.

Овенът е много променлив – в един момент той харчи всичките си пари за глупости, в следващия се пазари за дребни монети. Мъжът Овен харесва всичко да бъде така, както той е пожелал, в противен случай може да се стигне до сериозни сблъсъци.

Зодия Овен

Мъжът Овен изобщо не харесва спокойния живот. Той обича нещо да се случва, и ако това не става, е готов да направи нещо необмислено, за да излезе от рутината, която за него е задушаваща.

В любовта мъжът Овен е много странен – той харесва жени, които не го карат да ревнува, тъй като ревността е една от големите му слабости. Но той не харесва, когато дамата му не е заобиколена от мъже с възхитени погледи, на които той да може да обясни, че е победител.

Мъжът Овен харесва дами, които се държат естествено и са искрени. Той лесно улавя фалша и това е нещо, което може да го накара да престане да харесва дори жена, в която се е влюбил.

Слабото място на мъжа Овен са комплиментите – той е убеден в собствения си перфекционизъм и какъвто и комплимент да му направите, той ще е сигурен, че го заслужава.

Флирт с Овен

Мъжът Овен харесва семейния уют, макар че създава впечатление, че предпочита нощния живот. Семейството е много важно за мъжа Овен, то го зарежда със сили да постига това, към което се стреми.

Мъжът Овен не харесва, когато някой се е усъмнил в неговата компетенция. Той е на мнение, че е перфекционист във всяко едно отношение.

Сред дамите мъжът Овен ще избере нежна и тиха жена, която няма да го кара да прави неща, които не са му по сърце. Тя не трябва да се опитва да го командва, защото просто няма шанс - мъжът Овен е лидер по рождение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest