Ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Грим за пъстри очи

Грим за пъстри очи

Грим за пъстри очи
Масажор и четка за почистване на лице 5в1
Препоръчано за теб:
Масажор и четка за почистване на лице 5в1
22.00 лв.
Виж ››

Гримът на очите винаги зависи от няколко неща – формата, цвета и не на последно място дрехата, с която е решила да бъде жената.

Има също няколко типа грим и е хубаво дамите да правят разлика между дневен и лек грим и вечерен, който е съответно по-тежък, както и доста популярният – сценичен грим.

Грим за пъстри очи

За да изглеждате добре, трябва да се съобразявате не само с грима и цветовете, но и обстановката, в която ще се намирате. Предлагаме ви няколко идеи за гримиране на пъстри очи.

Грим за пъстри очи

Хубавото при притежателките на пъстрите очи е, че на тези дами им отиват всякакви цветове и могат да експериментират и да опитват нови и нови нюанси.

Да внимават само със синия цвят, който не стои много добре на всички пъстрооки – опитайте и ако това не е вашия цвят, заменете го с нещо подобно, например синьозелено.

Грим за пъстри очи

Първото ни предложение е за грим в розов нюанс – можете да го използвате за дневен, а ако го комбинирате в два цвята с по-тъмен, става подходящ и за вечерен повод. Розовото идеално се допълва с пъстрите очи и ги прави да изглеждат по-забележими.

Ако предпочитате, можете освен розовите нежни сенки, да добавите и черен молив върху клепача или нежно и внимателно да сложите очна линия. Целта е да има някакъв по-тъмен акцент, който да прави грима напълно завършен.

Следващото ни предложение е прасковен цвят, който стои страхотно на пъстрите очи. Ограничете се в два нюанса и ги прелейте.

Хубаво е накрая на клепача да сложите кафяво, за да направите погледа си по-изразителен. Този тип дневен грим е подходящ за почти всякакви поводи – работна среда, разходки и т.н.

Вечерен грим също не е трудно решение, ако сте притежателка на пъстри очи. Както и да се гримирате, ще ви стои добре.

Опушеният грим ще направи очите ви блестящи – може да го направите в черен или сив цвят. Ако предпочитате, може да сложите само очна линия и спирала и да завършите грима с по-ярко червило.

Погледът на пъстрите очи винаги е пленяващ и красив, независимо дали сте гримирани или не. Но качествено направеният и правилно подбран грим може да ви направи неустоими.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest