Грим

Грим

Грим и съвети за гримове от Ezine.bg. Видове грим и нанасяне на гримове. Гримът във всяка сфера на живота.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Грим за вежди - важни продукти и съветиГрим за вежди - важни продукти и съветиНаричат веждите рамка на лицето, защото са това, което се забелязва при пръв поглед и създава мигновена представа за индивидуалното излъчване. Модата на веждите се е менила много през хилядолетията. Грим за вежди - важни продукти и съвети.
Как да скрием разширените пори с грим?Как да скрием разширените пори с грим?Разширените пори са често срещан проблем. Те могат да бъдат повече или по-малко забележими в зависимост от типа на кожата. Как да скрием разширените пори с грим?
Хитринки за по-младежки видХитринки за по-младежки вид
11 Август
Нина Норд
Ако искате да изглеждате по-млади дълги години, използвайте нежнорозово червило вместо яркочервено и залагайте на прасковените нюанси на сенките за очи. Хитринки за по-младежки вид.
Как да си направим магнетичен арабски грим?Как да си направим магнетичен арабски грим?Трите думи които определят традиционния арабски грим са: смел, драматичен и магнетичен. Как да си направим магнетичен арабски грим? Ето нашите съвети за страхотен арабски грим!
Модният тренд говежди устни пак е хитМодният тренд говежди устни пак е хитМодният тренд говежди устни пак е хит. Модата е субективно понятие и е важно да се съобразявате не само с актуалните тенденции, а и с вашите черти на лицето и фигурата, както и дали ви отива дадената мода.
Подходящ грим за червенокоси жениПодходящ грим за червенокоси жениЗа червенокосите избирането на грим е малко по-трудно. Кои гримове са подходящи за червенокосите жени? Червената коса много си подхожда с черна очна линия
Хитринки за по-лесно слагане на очна линияХитринки за по-лесно слагане на очна линияОчната линия е един от най-добрите козметични продукти с, които може да направите очите ви да изглеждат магнетични и красиви. Най-добрите техники за нанасяне на очна линия. Как да нанасяме очна линия правилно?
Трикове за лесно нанасяне на сенкиТрикове за лесно нанасяне на сенкиГримът отдавна е изкуство, способно да промени неузнаваемо визията на всяка дама. Да се гримираме изкусно в домашни условия обаче е нелека задача. Трикове за лесно нанасяне на сенки.
Идеи за модерен великденски гримИдеи за модерен великденски гримВеликден е един от най-веселите и пъстри празници, който много дами решават да отбележат не само с тематична украса в дома си, но и със специален грим.
Каял - арабската тайна за пленяващ погледКаял - арабската тайна за пленяващ погледТова, което привлича и приковава погледа в лицето на жената, са очите. Каял - арабската тайна за пленяващ поглед. Какво е каял?