Грим

Грим

Грим и съвети за гримове от Ezine.bg. Видове грим и нанасяне на гримове. Гримът във всяка сфера на живота.
Хитри грим техники за подмладяванеХитри грим техники за подмладяване
24 Ноем.
Анабел
Не можем да спрем хода на времето, но можем да се подмладим за минути с тези грим техники за подмладяване на лицето.
Заради тези грешки в грима изглеждаме по-стари!Заради тези грешки в грима изглеждаме по-стари!
20 Ноем.
Анабел
Грешките, които се пренебрегват в по-млада възраст, могат да навредят на визията ви с времето. Заради тези грешки в грима изглеждаме по-стари!
Как да направим устните по-пухкави с гримКак да направим устните по-пухкави с гримВ тази статия ще говорим за това каква козметика и техника ще са необходими, за да направим устните по-пухкави с грим. Гримирането на устни може да ви осигури по-голям обем и по-секси визия.
Как да постигнете перфектно нанесеното червилоКак да постигнете перфектно нанесеното червилоКак да постигнете перфектно нанесеното червило - ето някои трикове, които ще ви бъдат полезни. Правилно нанасяне на червило. Подходящи нюанси червило според вашата кожа.
Какво е DD крем и как се използваКакво е DD крем и как се използваDD кремът се отнася към категорията на леките тонални средства, които се грижат за кожата. Той ще се прави без проблем с редица проблеми. Вижте какво е DD крем и как се използва. Предимства на DD крема.
Как да носим ярко червилоКак да носим ярко червилоДръзките и ярки червила все повече навлизат в света на грима и се превръщат в топ тенденция.
Идеи за семпъл гримИдеи за семпъл гримГримът е важна част от живота на повечето жени. Предлагаме ви няколко идеи за семпъл грим, които да приложите в ежедневието си. Как да постигнете страхотно излъчване със семпъл грим?
Красиви в розово и червено срещу депресиятаКрасиви в розово и червено срещу депресията
08 Април
Нина Норд
Розовото и червеното привличат погледите и затова световноизвестни дизайнери не пропускат да ги вкарат като мотив в своите колекции. Избягайте от депресията в студеното време (и не само) с цветен и стилен грим в червено
Трикове за по-дълготрайно червилоТрикове за по-дълготрайно червилоВсички знаем колко е неприятно, когато след добре прекаран ден се погледнем в огледалото и установим, че червилото ни се е изтрило на места и никак не изглежда добре.
Ето защо не трябва да споделяте грима си с приятелки!Ето защо не трябва да споделяте грима си с приятелки!Въпреки че споделянето на грим с приятелки може да е много забавно, направете си услуга и не го правете, защото не си струва да рискувате здравето на вашата кожа