ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Дайте акцент на тоалета си с цветни чорапи

Дайте акцент на тоалета си с цветни чорапи

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k495
Цветни чорапи
Практичен уред за премахване на мъх-16%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
45.00 лв.
37.80 лв.
Виж ››

Ярки и провокиращи, цветни и весели – това са чорапите, които ще са актуални през следващите месеци. Те грабват вниманието и не позволяват да останете незабележими или изгубите себе си в сивотата на делника.

Преди време носенето на разноцветни чорапи беше признак за лош вкус. Но както често се случва във модата, именно на тях залагат световно известните дизайнери от няколко месеца насам. Стига да знаете как да ги комбинирате, цветните чорапи биха били най-обикнатият акцент, който можете да добавите към тоалета си.

Цветни чорапогащници

На пазара се налагат ярките, но едноцветни чорапи без излишен блясък и декорации. Доминиращите цветове в колекциите са червеното, синьото и жълтото. Масово разпространени са дантелите, така типични за този сезон. Има и такива на раета, както и с комикс картинки – за всекиго по нещо.

Ако решите да се впуснете в приключението с цветните чорапи, то много внимателно трябва да подберете останалата част от тоалета си. Изберете семпъл, по възможност едноцветен тоалет, ако искате ефектът на цветните чорапи да е пълен. Най-доброто съчетание обаче е с деним или едноцветна рокля.

Цветните чорапи имат пребогато приложение. Приложени като аксесоар, те стоят изкусително и секси, не само показвайки се небрежно под панталон, но и с открити крака, когато са в съчетание с обувки на високи токчета.

Цветна визия

А всички знаем с какъв особен интерес наблюдават женските крака мъжете. Изберете най-подходящите за вас и опитайте. Ефектът ще е мигновен - какво спрямо настроението ви, така и по погледите на хората след вас.

Интересното при цветните чорапи обаче е друго. Подобно нещо се случва изключително рядко в модните среди. А именно – същата тенденция се утвърждава и в мъжката мода.

Да, модните дизайнери взеха крути мерки за освежаване на мъжката визия, като добавиха цветни чорапи. Носят се най-вече с по-къси дънки и мокасини, за да се виждат. Както и при жените, препоръката е останалата част от облеклото да е семпла и по възможност – по-едноцветна.

И тъй като сме безсилни да се борим срещу модните тенденции, просто трябва да им се подчиним.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest