Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Румънеца и Енчев превърнаха топ модел в рапър

Румънеца и Енчев превърнаха топ модел в рапър

Нина НордНина Норд
Джедай
2k351
Румънеца и Енчев

Топ моделът Гери Дончева се превърна в рапър заради Румънеца и Енчев. Дългокраката красавица участва в парчето им "7 дни", което се очертава като една от най-яките песни това лято. Текстът е на Енчев и е пълен с доста закачки.

Соло в лятното парче има и талантливата певица Мариета. Тя пее от доста време с рап-дуета, който навърши 16 години. Гери рапира като професионалист и за премиерата на парчето се изтупа с къси панталонки и дебела верига на врата. Ръцете на Дончева бяха покрити с огромни рапърски пръстени.

Гери Дончева

Всичко това беше напълно ново за моделката, която нашумя със скандална реклама за млечни продукти, тъй като тя е свикнала да носи екстравагантни рокли до земята.

Румънеца и Енчев, които освен с Гери напоследък се сработиха и с първия танцуващ МС в Русия - Влади Шаган, го в ключиха в парчето си Da Club. Песента е посветена на уволнения пловдивски учител заради танцуване на Харлем шейк.

На премиерата на парчето "7 дни", която бе излъчена директно в социалната мрежа, погледът на Влади Шаган се раздвояваше между фините бедра на Гери Дончев и впитата розова рокля на Мариета.

Танците на руснака впечатлиха двете красавици, които аплодираха уменията му да импровизира с ръченицата. Шаган изпя парчето си "Балкански хит", което е с български народни мотиви и смята, че то ще се превърне в тотален хит в Русия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest