ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Пипа Мидълтън е готова за брак

Пипа Мидълтън е готова за брак

Пипа Мидълтън

По-малката сестра на британската херцогиня Кейт – Пипа Мидълтън, няма търпение да сключи брак с приятеля си Нико Джексън, с когото е едва от няколко месеца, разкриват британски медии.

Пипа очаква да обяви годежа си в рамките на този месец и единствената причина, поради която още не е направила това, е от уважение към сестра й Катрин, която очаква да роди първото си дете по-късно този месец.

"Годежът между Пипа и Нико е на дневен план", разкрива източник, приближен на брюнетката.

Катрин Мидълтън

"Последният път, когато Нико говори за Пипа пред приятелите си у дома в Фолкстоун, той сподели, че е напълно запленен от нея. Точно сега те са в стихията си. Никога не е бил по-щастлив и наистина, това което той иска. Пипа също казала на семейството си, че Нико е единственият за нея."

Припомняме, че в началото на тази година Пипа Мидълтън и Нико Джаксън бяха хванати от папараци по време на почивка на карибски остров. От тогава двамата са почти неразделни, като вече се заговори и за сватба. 35–годишния Джаксън работи в Deutsche Bank, като позицията му на банкер далеч не е най-привлекателната му черта.

„Той е харизматичен, с очарователни сини очи, висок и открояващ се в тълпата. В добавка към това е и милионер. Пипа направо удари джакпота с него“, коментират любопитни наблюдатели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest