ezine.bg»Статии»Любопитно»Езикът на тялото при мъжете

Езикът на тялото при мъжете

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k155
Език на Тялото

Независимо дали наскоро сте се запознали с определен мъж или сте в дългосрочни отношения, с това ръководство по езика на тялото ще може да дешифрирате посланията зад неговите действия.

Позицията на гърдите и раменете - когато са обърнати изцяло към вас означава, че ви отдава цялото си внимание. Не е нужно да мислите с какво да го впечатлите, хвърлил ви е око.

Не отмества поглед – интензивният контакт с очи за повече от 5 секунди е знак за това, че е прелъстен и поразен.

Флиртуване

Лека усмивка – това е първата индикация за флирт, а според експерта Пати Ууд този жест е и знак за неискреност.

Повдигане на веждите - при първо запознанство мъжете несъзнателно повдигат веждите си, това е знак за мимолетно впечатление.

Докосва колана или джоба си – когато докосва нещо по себе си, той се опитва да насочи вниманието ви своята особа.

Взаимоотношения

Краката му са раздалечени един от друг – мъж, който често стои с раздалечени крака и е обърнат към вас е знак за това, че е прелъстен.

Когато пръстите на краката му сочат един към друг – това означава, че се чувства леко несигурен, следователно, ако мъж застане в тази поза докато говори с вас означава, че се нуждае от доказателство за интереса ви към него.

Смях със затворена уста – означава, че ви харесва, но се срамува да го покаже по-явно.

Когато накланя глава към вас – този несъзнателен жест е показател, че този мъж има чувства към вас.

Лека усмивка с върха на устните и леко показване на зъбите – мълчаливият поглед в комбинация с тази усмивка означават, че вашата компания му е приятна.

Усмивка с очи и затворена уста – пред вас стои истински „играч“, според специалистите по език на тялото, с подобен мъж сериозното обвързване е най-трудно, така че на вас ви се усмихва едно малко предизвикателство.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest