ezine.bg»Статии»Интимно»Да си направим тантра масаж

Да си направим тантра масаж

Тантра
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Ако искате да опитате нещо ново в сексуално отношение, но нещо наистина различно, обърнете се към тантрата. В този вид масаж всичко се случва бавно и методично – може да ви звучи скучно, но определено не е. Всъщност погрешно се смята, че това е масаж, чиято цел винаги е секс.

Сексът не е задължителен резултат след масажа, но е факт, че ако се отдадете на интимности с партньора след подобен масаж, ще бъдете по-разгорещени.

Тантра не е само с цел стимулиране на сексуалното желание. Всъщност масажът събужда седемте чакри, които са разположени върху гръбначния стълб. Целта е да бъде освободена енергията Кундалини.

Тантрични масажи

Тантра масаж за начинаещи – в случай, че за пръв път започвате да правите тантра масаж, необходимо е да създадете романтична и релаксираща обстановка.

Помещението, в което се намирате, трябва да бъде с умерена температура, въздухът да е ароматен, а музиката, която сте пуснали, да бъде успокояваща.

Най-добре светлината да не бъде силна, а приглушена – освен това ще ви трябва и козметичен продукт. Това може да бъде лосион за тяло или пък масажно олио, мляко за тяло и др.

Половинката да легне по корем, а вие седнете отстрани до нея и докоснете кръста й с едната ръка, а с другата поставете горната част на гърба - между двете плешките.

Тантра масажи

Затворете очи и си представете, че се сливате с него. Нанесете лосион и започнете нежно да разтривате гърба на половинката – целта е много нежно и грациозно да докосвате, без натиск.

Сложете ръце от двете страни на гръбначния стълб и внимателно се плъзнете по дължина на гърба – след като достигнете до кръста, обърнете ръцете си и се върнете нагоре до подмишниците.

Не пропускайте и кръста - в областта на кръста „се крие” нереализираната сексуална енергия, също не бива да забравяте и краката. Започнете масаж от глезените и стигнете до таза. След което се върнете обратно до глезените.

Най-важното в тантра масажът е тялото ви да бъде напълно отпуснато, обстановката да бъде подходяща и релаксираща. Ако сте този, който масажира, не натискайте прекалено и застанете в удобна за вас поза.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest