ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Маги Желязкова лъска ново жилище

Маги Желязкова лъска ново жилище

Нина НордНина Норд
Джедай
2k391
Маги Желязкова лъска ново жилище

Маги Желязкова, която наскоро се раздели с половинката си, вече се справя с всичко сама. Въпреки че според клюката тя има нов мъж, който топли сърцето й, нейни близки твърдят, че тъмнокосата хубавица сама покрива нуждите си от битово естество.

Маги и съпругът й Боби демонстрираха години наред либерално отношение един към друг и редовно си прощавали забежките и флиртовете, които постоянно имали.

Така поддържали тръпката и били много добри приятели. Според клюката обаче Маги, която висяла в къщата на Биг Брадър, докато съпругът й се утешавал с красавици, била помолена да си изнесе багажа от общия й дом.

Лошото за нея е, че апартаментът, който е обзаведен като за корицата на луксозно списание, е собственост на съпруга й и не подлежи на делене след евентуален развод.

Според приятели на Маги хубавицата все още се надявала, че любовта на Боби към нея не е изчезнала напълно и смятала, че в най-скоро време ще се съберат отново.

Засега обаче тя е принудена да покрива сама разходите по новото си жилище, където е под наем. Според клюката тя дави мъката си в постоянно лъскане на новия апартамент, който обитава, за да не се чувства изнервена от факта, че не тя е инициатор на раздялата.

Кой е тайнственият мъж до Маги, все още не е ясно, но в най-скоро време ще стане ясно, тъй като тя няма да издържи на изкушението да се похвали с новото си завоевание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest