Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Жените, които никога не се омъжват

Жените, които никога не се омъжват

8 от 10 Снимки
8. Жените, които постоянно се оплакват
Това са жените, които или обувките им все са стегнати, или шефът им непрекъснато ги засипва с работа, или някой все за нещо им пречи. Тези дами непрекъснато хленчат, но то този начин няма как да открият господин Перфектен.

Мъжете не харесват оплакващи се жени.

Ако все още не сте семейна и непрекъснато си биете главата в стената с въпроса "Защо не ми върви с мъжете? ", проверете дали не сте от някоя от следните групи жени.

Това са тези представителни на нежния пол, които поради различни причини от своя характер не успяват да си намерят партньор в живота.

И повярвайте ни, много от мъжете, които прочетоха тези типажи са съгласни с написаното!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
55
45
36
23
11
Дай твоята оценка:

Коментари (53)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
06.06.2019 09:10
Откакто съществува човечеството жените са си все същите. Започнаха да остават неомъжени отскоро - откакто им промихте мозъците с тия феминистки глупости (на които целта е жената да остане сама и незащитена).
1
3
Потребител#180504
Мдааа... Ненавиждам всички форуми щото всички разбират от всичко и се изказват за всичко..и вместо да се усъвършенстват в нещо което им е кеф и да отидат да бачкат там където могат да извадят реални пари в реална ситуация и конкуренция... стоят в безмислената мрежа и си губят времето с безкрайни и безкрайно глупави спорове... Та, в предвид факта че съм временно в нашето мило отечество, реших да си почина губейки време в нета. Ще се опитам да бъда кратък.. щото ако се впусна в изброяване на безбройните положителни качества които притежават младите дами, няма да ми стигне идната седмица. Мили млади момичета (някакви се там щастливо омъжени,
някакви си там самотни дето чакат принца с коня и т.н. и т.н.) кой ви обясни че трябва и
можете да си партнирате с мъжете... кой глупак ви излъга че сте умни и адски красиви и това е всичко което трябва да притежавате за да успеете в тоя илюзорен свят.. кой тъпак ви излъга че цял живот ще сте на 20 години и ММА бойците от чалга дискотеката с празни джобове ще се избиват само за да им се усмихнете.. та 99% от принцесите не знаят разликата между трапец и правоъгълник и мечтаят да се усамотят в някоя дискотечна тоалетна с някой мускулест охранител..другата част пък от тия същества не излизат от МОЛ-а и когато им направиш път в асансьора са готови да те ударят щото според тях ги сваляш... Еййййй, хорицааааааа, нямате си и най-малка представа колко е изостанало българското общество. За кво равенство между половете си говорим..
Младите момичета са нищо неструващи кифли, а момченцата-необразовани лъвчета с мечти за лимозини и за световния ММА ринг... Жените след 30 пък са комплексирани че са вече стари (пък то си е така) и че няма достойни мъже които да ги заслужават (а достойнството се измерва единствено с обема на банковата сметка). Като капак онзи ден чета няква велика мъдрост на някава съвременна женичка че "бедния мъж не е секси"... А бедния мъж у нас е беден щото има ценности, щото е смазан от безкрайните компромиси които трябва да прави със себе си за да си вземе заплатката с която да си плати сметките, да се лишава до следващата заплатка... и да слуша от любимата си жена всяка вечер че той е едно голямо НИЩО... Оф Оф Оф ООООООООф. Пак започна да ми се повдига... Благодаря на Бог че ми даде здраве и сила да завърша второто си образование и да поработя далеч от тая тиня... Тежко и горко на тия дето остават в милото ни отечество...

PS: Българските женички да продължават да си чакат богатия принц на кафето в МОЛ-а и да се пазят да не им се улющи маникура, а пък мъжете който мислят че могат-да изчезват час по-скоро със бясна скорост от тая кал.. Щото България не е света и света не е България.. А живота е само едничък! Останалите, които вероятно съм пропуснал - Бог да им е на помощ...
8
3
Svetleto
Svetleto
02.12.2016 12:22
Към "по-умет от всички жени взети заедно":
Простак.
Възможно е и да има психически отклонения със сериозни нарушения в мисленето и емоциите.И определено мрази жените, защото майка му като малък го е малтретирала. Може и гей да е, което е най-малкият му проблем.
А що се отнася до мен, щастливо омъжена съм повече от десет години и имам някои от изброените в статията "недостатъци" :-)
10
1
тип:философката
тип:философката
06.07.2015 19:26
Няма да се хабя даже да изчета всички коментари (сега авторът-мъж ще ме заклейми като бонус тип мързелана). Със жените съм съгласна, с мъжете не (опа...кучка и феминистка). Сигурна съм, че има и свестни мъже (досадна ласкателка), но в днешно време са на изчезване или на из..ейване! Във всяка една "лоша" черта на жената мога да изтъкна и някакъв плюс! Но Св. Мъж вижда само лошото! Винаги! Значи по тази статия си правя заключението, че перфектната жена е мълчаливо сумтящо същество без капка самочувствие и мнение, не е уверена, тъпа и необразована като фасул, не може да каже копче по никоя тема, свежда глава пред всеки мъж като наакано дете, съответно не успява в никаква професия в този мъжки свят, стои си у дома и си сипва кротко от вечерята, която тя е сготвила, ако остане за нея, и за десерт (за нерадост на мъжете) в леглото е най-голямото а-сексуално дърво...именно заради гореописаното! Не знам как един мъж би бил горд с такава жена! И г-н Автор, моля нека не си вадим кирливите ризи, защото не е приятна гледка за никого, било то мъж или жена, а на мъжкото съсловие ризите им са направо фосилизирани!(в такива моменти и при такива думи българският мъж вместо да се гордее и впечатли от жената, той се чувства засрамен и унижен, че не е толкова начетен, можещ, знаещ, СИЛЕН!) Мили дами и по-малко дами, на вас ще кажа, бъдете естествени, и лоши и добри и силни и слаби, но никога в едната крайност, именно в многото ни лица се крие чара ни (покровителят ни е Луната, тя е също многофазна има силен магнетизъм). От всичко по малко с мярка! И не позволявайте на който и да е да ви заклейми като "неставащи" за брак, партньорство и т.н.! А и всеки търси различни неща в човек, това което един го кефи, друг го отвращава! Знаете за влака...;) Важно е да не ви дреме кой какво мисли, важно е като се погледнете и чуете отстрани, като наблюдател на себе си, да ви хареса и да вярвате в правотата си! Защото ние имаме нещо, което мъжете нямат и никога няма да разберат, ИНТУИЦИЯ! (За мъжете, които се смеят и си казват - това са врели некипели, ще го поднеса по-научно: Интуиция = пряк достъп до подсъзнанието, където се смята, че се крие неразвитият капацитет на човешкия мозък.)
16
19
по-умет от всички жени взети заедно
по-умет от всички жени взети заедно
04.12.2015 12:34
Хей философке! Не знаеш ли че жените стоят по-долу от мъжете и винаги ще стоят? Когато жена се направи по-умна от мъж, за да го впечатли, винаги ще си остане дърта магарица без история. Мъжете и те са вече модерни, освободени от еманципацията. Природата е създала жените само за разплод и удоволствие на мъжете, които са градивният пол, и на тях се дължи техническият програс. С идеята за равноправие феминизмът обазличи женския пол и той вече няма никаква стойност. За какво им е на мъжете да се женят, след като жените сами вече им предлагат секс и не се налага да ги гонят? Децата са единственото нещо, заради което мъжете се женят, но и това ще остане в миналото, защото трябва да се избира м/у отговорностите с продължаването на рода, и безпроблемен живот само с удоволствия. А и не е гаранция, че поколението ще е мъжко, което да продължи рода. Жените винаги са били стока-собсвеност на мъжете. Сега тази стока има претенции за равенство и вече няма никаква стойност за мъжете. Трафика на жени за проституция го доказва. На мъжа не му трябва вече жена за семейство, а за удоволствие проститутки много. Така че жените феминистки-кариеристки ще си остават дърти моми и никой мъж няма да ги иска, освен ако (докато) им харчи парите за собсвено удоволствие, които са изкарали. После шут и следващата кариеристка за използване. Едно нещо не разбират жените с утопичните си идеи за равенство с мъжете, че никога няма да са равни, а от там и равноправни. Защото не са равностойни физически и умствено.
- "Жените съществуват единствено само за разпространението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение." - Артур Шопенхауер!
Философке!!! Това е философия от векове, запазила се и до днес, обяснявана и от много други философи. Но ти сигурно си по-голяма философка и от тях , а щом си и феминистка, много бой ще ядеш от мъжете, на които не им минават тези женски простотии за равенство и равноправие.
36
35
Милена
Милена
13.12.2014 14:21
Изключително некомпетентна статия!!!!!Всяка жена си има своите недостатъци и познавам жени от тези типажи който сте изброили,който са омъжени,така че статията ви не струва!!!!!!!
19
7
Бени Занева
Бени Занева
11.09.2014 09:58
Ми тогава не би трябвало да има омъжени жени според тази статия !
21
2
калина
калина
23.08.2014 18:57
боже аз съм вси4ки взети заедно мъж ми е светец щом ме трае още
17
2
пссс
пссс
13.04.2014 04:58
голяма тъпотия
9
2
Анжелика
Анжелика
17.03.2014 20:37
Много тъпа статия. Значи ако си омъжена това е гаранция, че ти върви с мъжете? А и защо трябва непременно да си омъжена? Има хора, които не желаят да сключват брак и да живеят продължително в двойка, което не ги прави по никакъв начин по-лоши от другите.
16
2
Елена
Елена
13.04.2014 15:17
Mай си самотнаааа :)! Брака не означава обвързване и любов, предполага ги. Но, идеята на статията, е че по принцип мъжете не се задържат до такъв тип жени или поне не ги предпочитат за брак. А и честно, с всичките горе описани характери и аз не бих искала да живея. Дори и живеенето като двойка си е брак кой колкото иска толкова да го отрича. Само, че е по-модерно. ;).
5
9
клер
клер
26.02.2014 17:32
Да се чудя на себе си аз как съм се омъжила след всичко което прочетох Понякога се сънувам че съм стара мома Какво нещо е свободата и как неистово си я търсиме
3
0