Ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология
Психология

Психология

Психология, съвети, поведение и други полезни материали. Психологически съвети и изследвания. Психология на привличането, отношенията и живота.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да приемаме критиките, без да се разстройвамеКак да приемаме критиките, без да се разстройваме
09 Март
Как да приемаме критиките, без да се разстройваме? Разстройваме се повече, когато ни критикуват, ако Егото ни е твърде голямо. Възползвайте се от критиката градивно. Вярвайте на собствения си вкус и преценка
Как да приемем тялото сиКак да приемем тялото си
26 Февр.
Как да се научим да обичаме тялото си и да го приемем? Как да приемем тялото си? Как да сме горди и щастливи с тялото си? Как да не се срамуваме своето тяло?
Знаци, че мъжът ти е тайно влюбен в твоя приятелкаЗнаци, че мъжът ти е тайно влюбен в твоя приятелка
20 Февр.
Един деликатен случай е, когато мъжът ти е тайно влюбен в твоята приятелка. Това може да предизвика много въпроси и неприятности. Как да разбереш, ако мъжът ти е тайно влюбен в твоята приятелка?
Как да се уважаваме сами повече?Как да се уважаваме сами повече?
18 Февр.
Голяма част от неуспехите ни се дължат на това, че не уважаваме достатъчно сами себе си. Когато изпитваме неуважение към собствената ни личност, околните усещат това и също са склонни да ни подценяват и да ни смятат за
Какво е боди имидж?Какво е боди имидж?
17 Февр.
Боди имиджът има значително въздействие върху психичното и физическото здраве на човека. Позитивният боди имидж е свързан с повишена увереност, самоприемане, благополучие и здравословни навици. Боди имиджът се формира
Съновникът на баба Ванга - най-често сънуваните сънищаСъновникът на баба Ванга - най-често сънуваните сънища
07 Февр.
Баба Ванга е оставила след себе си богатство от пророчества, съвети и тълкувания на сънища. Значение на сънищата според съновника на Ванга.
Бодишейминг: как да спрем да се срамуваме от тялото сиБодишейминг: как да спрем да се срамуваме от тялото си
05 Февр.
Бодишеймингът, или омразата към собственото тяло, е феномен, който засяга много хора в днешното общество. Как да се справим със срама от собственото си тяло? Как да преодолеем бодишейминга?
Как да станем по-организирани?Как да станем по-организирани?
30 Януари
Добрата организираност обаче се култивира, ако се създава всеки ден подходящ план, така че да се структурират задачите по най-добър начин. Как да станем организирани?
Как да преборим стреса с осъзнато дишанеКак да преборим стреса с осъзнато дишане
22 Януари
Как да преодолеем стреса с осъзнато дишане? Как помага осъзнатото дишане? Плавното и равномерно дишане помага да се постигне баланс и равновесие.
Изкуството на релаксацията: техники за намаляване на стресаИзкуството на релаксацията: техники за намаляване на стреса
12 Януари
В забързаното ежедневие на съвременния човек стресът съпътства всяка сфера на живота. Техники за релаксация. Изкуството за намаляване на стреса.