Психология

Психология

Психология, съвети, поведение и други полезни материали. Психологически съвети и изследвания. Психология на привличането, отношенията и живота.
За позитивната страна на негативното мисленеЗа позитивната страна на негативното мисленеНе се притеснявайте, бъдете щастливи. Главата горе. Погледнете нещата от светлата им страна. Социалните медии и ежедневните разговори са пълни с фрази като тези.
Как да го накарам да ми обръща повече вниманиеКак да го накарам да ми обръща повече вниманиеС времето партньорите в една връзка започват все по-малко да отделят време един за друг. За съжаление, това се случва доста често. Как да го накарам да ми обръща повече внимание?
Разгадана е тайната на истинската любов!Разгадана е тайната на истинската любов!Много експерти твърдят, че трябва да бъдем по-резервирани и дори тайнствени при първа среща, за да не изплашим половинката си с прекалена откровеност.
Жертва ли сте на августовската тъга? Вижте как да се справитеЖертва ли сте на августовската тъга? Вижте как да се справите
31 Август
Антония Р.
Август е един от месеците, които влияят негативно на настроението ни според проучванията на психолози. През август е по-вероятно да се чувстваме унили и без желание за забавление.
Признаци, че лятната ви свалка ще се превърне в сериозна връзкаПризнаци, че лятната ви свалка ще се превърне в сериозна връзкаВижте няколко признака, подсказващи, че летният ви романс има всички шансове да се развие в сериозна и красива връзка. Признаци, че лятната ви свалка ще се превърне в сериозна връзка.
Имаш задушаваща връзка? Ето какво да направишИмаш задушаваща връзка? Ето какво да направишЗадушаващата любов може да убие връзката ни. Кои са признаците на задушаващата връзка? Как да се справим със задушаваща половинка?
Защо мъжете изчезватЗащо мъжете изчезватЗащо мъжете изчезват? В живота често се случва на някои дами да се озоват в следната ситуация: Излизат с мъж на среща, прекарват си добре, а след това мъжът изчезва.
Последици от липсата на социален животПоследици от липсата на социален животВремената, в които живеем, по един или друг начин често водят до липсата на социален живот. Какви са вредите и последиците от липсата на социален живот? Защо е толкова важно да имаме социален живот?
Признаци, че той няма сериозни намерения към тебПризнаци, че той няма сериозни намерения към тебЩе разкрием признаците, че той има сериозни намерения към вас и вашите взаимоотношения. Лъжците и манипулаторите без сериозни намерения към връзката ви знаят какво да ви кажат, за да задоволят собствените си нужди.
Съвети за успешни свалкиСъвети за успешни свалкиЕзикът на флирта е най-разпространеният език на отношенията между мъжа и жената. Някои хора го владеят по природа, но повечето се нуждаят от уроци! Вижте съвети за успешни свалки.