Психология

Психология

Психология, съвети, поведение и други полезни материали. Психологически съвети и изследвания. Психология на привличането, отношенията и живота.
Никога не прави тези неща заради мъж!Никога не прави тези неща заради мъж!Много от нас жените, несъзнателно или съвсем осъзнато, започваме да се лишаваме от своите искрени желания заради някой мъж. Има много грешки, които допускаме, за да се харесаме на мъж.
Любимият ти жанр книги издава каква любов търсишЛюбимият ти жанр книги издава каква любов търсишСпомнете си мъдрата мисъл на Оскар Уайлд, гласяща че това, което четеш по желание, определя какъв човек си като същност. Любимият ти жанр книги издава каква любов търсиш.
Позата на седене издава характера ниПозата на седене издава характера ниМного се говори и пише за езика на тялото. Той е по-красноречив от думите и понякога издава истинските ни мисли, които се случва да прикриваме с потоци от словесни излияния. Позата на седене издава характера ни.
Знаци, че вашият мъж е женкарЗнаци, че вашият мъж е женкарПовечето жени се страхуват в даден момент да не разберат, че мъжът, когото харесват, е женкар - особено ако чувствата към него се засилват с всеки изминал ден.
Защо е полезно да плачем?Защо е полезно да плачем?Когато емоциите от всичко случващо се ежедневно около нас ескалират, сълзите се явяват естествен механизъм, който кара тялото да се отпусне и да възстанови баланса. Защо е полезно да плачем?
Важни качества, които да търсиш в бъдещия си съпругВажни качества, които да търсиш в бъдещия си съпругВсяка дама мечтае да срещне своя рицар на бял кон, но същевременно е наясно, че подобно нещо се случва само в приказките. Важни качества, които да търсиш в бъдещия си съпруг.
Той не ме прави щастлива – какво да предприема?Той не ме прави щастлива – какво да предприема?Не се чувствате щастливи и мислите, че това усещане има нещо общо с мъжа до вас? Вероятно е така. Какво може да направите, за да промените нещата?
Знаци, че приятелките ти завиждатЗнаци, че приятелките ти завиждатУж имаш верни приятелки, но усещаш, че нещо не е както трябва. Може би не са толкова верни, колкото смяташ? Завиждат ли ти приятелките ти? Как да разпознаеш, че приятелките ти завиждат? Какви са признаците на завист?
Какво иска Tой да правите на Свети ВалентинКакво иска Tой да правите на Свети ВалентинВсички знаем какво искат жените за Свети Валентин. Това е и причина магазините за сладки във формата за сърчица, балони-сърца, букети, бижута и парфюми да бележат солидни доходи именно на 14-ти.
Предимства и недостатъци на връзка с романтичен мъжПредимства и недостатъци на връзка с романтичен мъжМоже би всяка жена в даден момент е мечтала да има романтичен мъж до себе си. Връзката с романтичен мъж крие много изненади в добър и в лош смисъл. Нека видим предимствата и недостатъците на романтичните мъже.