ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология
Психология

Психология

Психология, съвети, поведение и други полезни материали. Психологически съвети и изследвания. Психология на привличането, отношенията и живота.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво издава профилната ти снимка във Фейсбук?Какво издава профилната ти снимка във Фейсбук?Акаунтът ви в социалните мрежи е ваша визитка картичка. Ето какво издава профилната ви снимка във Фейсбук, Инстаграм или дори приложенията за запознанства!
Какво да НЕ казваш на първа срещаКакво да НЕ казваш на първа срещаНай-накрая успяхте ли да си уредите тази първа среща, за която мечтаехте толкова дълго? Ако е така, то със сигурност искате да се представите отлично и да направите добро впечатление. Какво да не казвате на първа среща?
Кофти половинка ли си? (тест)Кофти половинка ли си? (тест)Излизаш с един човек от няколко месеца или пък дори от години. Неговата компания ти харесва и мечтаеш в бъдеще да продължите да бъдете заедно. Но дали и той си мисли така за теб? Харесва ли му да сте заедно и има ли сериозни намерения към твоята персона?
Бърз тест: Що за приятелка сте?Бърз тест: Що за приятелка сте?
31 Август
Admin
С помощта на бърз тест можете да разберете дали сте добра приятелка или сте от тези, на които никой не може да разчита. Отговорете с да или не на въпросите и след това изчислете резултата.
Страстна мацка ли си? (тест)Страстна мацка ли си? (тест)Непредвидимостта не е сигурен индикатор, че в нас живее една истински страстна натура. Узнайте, дали това реално е така, като си направите този кратък тест.
Избери си фигура и виж истинския си характерИзбери си фигура и виж истинския си характер
25 Август
Пламена M.
Тестовете с картинки са не само най-лесните, но и най-верните. Фигурата, която избирате първосигнално, разкрива всичко за характера ви.
Три урока за любовта, които може да научим от психологиятаТри урока за любовта, които може да научим от психологията
25 Август
Антония Р.
Изкуството да обичаш е най-популярният труд в психологията относно връзките и любовта. В галерията ни може да прочетете трите най-важни урока, които всеки от нас трябва да знае.
Най-добрите комплименти за успешна свалкаНай-добрите комплименти за успешна свалкаВсяка жена обича да бъде ухажване, няма две мнения по въпроса. Но не всяка обича веднага да почнат да ѝ се свалят звезди, най-малкото защото веднага ще си помисли, че искате директно да я вкарате в леглото и нищо повече.
Какво разкрива прическата му за негоКакво разкрива прическата му за негоОказва се, че формата гривата разкрива ценни черти не само от женската природа, но и от тази на господата. Вижте някои от основните прически, които мачовците си избират, както и какви тайни издават те за тях.
Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!Добре е да умеем да четем зад редовете и да разпознаваме истинската същност на хората възможно най-бързо. За това може да ни помогне както езика на тялото, така и цветовете, в които дадени хора се обличат.