ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анн Джи скандализира с последния си клип

Анн Джи скандализира с последния си клип

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Анн Джи

Анн Джи е на път да измести всички рапъри по нецензурни изрази, доказва последната й песен "Чупи стойки". Клипа към парчето пък доста напомня за сцени от филми за възрастни.

Блондинката, която рапира в парчето, изговаря един куп неприлични думи, които биха накарали много от колежките й да се изчервят. Естествено, в парчето отново е засегната темата за фолк певиците, и то не по най-приятния за тях начин.

В песента Анн Джи се изказва и на английски, но не по-малко провокативно и дори вулгарно. Това за пореден път е показало на Тони Стораро, с чийто син Фики певицата бе замесена в авантюра, че тя не е за него.

В клипа към парчето русокосата изпълнителка демонстрира тялото си в бодита и бельо, което не оставя много на въображението. Изваяните й със стотици часове във фитнеса форми са в едър план и ги масажират мускулести мъже с глави на зайци.

Самата певица в по-голямата част от видеото е със сребриста маска на главата, което я кара да изглежда като героиня от по-специален филм. През цялото време тя извива тялото си пред камерата, за да изглежда по-сексапилна, но текстът е доста фрапиращ и се получава странна комбинация.

Дори почитателите на Анн Джи са шокирани, тъй като досега тя не беше правила подобна смела продукция. Във видеото певицата не спира да показва среден пръст. Текстът на песента напомня за едно по-старо парче на блондинката, което се казва "Кучка", но там изказванията й бяха далеч по-изискани.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest