Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Родопски Клин
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изчистваме и нарязваме праза на дребно, морковите на колелца, картофите на дребно и киселото зеле на ситно.
В тенджера загряваме олиото и задушаваме...

След като клинът се изпечете от долната страна внимателно го приплъзнете в голяма чиния и го обърнете в сача, за да се запече и горната страна....

15

25

Изпържете яйцата на очи в тефлонов тиган с малко олио. Смесете боба, доматеното пюре, подправките и чилито. Изпечете филийките в тостер. Редувайте...

Макар и да не говорим за клин от естествена кожа, а само за клин, който има ефект на "кожен", то не Ви препоръчваме да се разхождате с такъв, докато...

1

Нагрейте повечко олио и пържите малките родопски бухтички от двете страни до златисто кафяв цвят....

5

Разпределете сместа в купички или чаши и ги сложете в хладилник, докато поднесете готовия желиран крем или вариант на родопска панакота....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: