ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Клюки събират Денислав със Соня Немска

Клюки събират Денислав със Соня Немска

Нина НордНина Норд
Джедай
2k383
Денислав

Певицата Соня Немска в скоро време май ще се събере отново с голямата си любов - колегата ѝ Денислав, говори се усилено в средите на поп фолк изпълнителите.

Блондинката, която си хареса мускулягата след участието му в Биг Брадър, скоро след старта на връзката им му помогна да започне соловата си кариера като певец.

След няколко драми, скъсвания и събирания, двойката се раздели, като според клюката това е станало с доста емоционални изблици от страна и на двамата изпълнители.

Неотдавна обаче Денислав шокирал Соня, като станало ясно, че той се завръща на музикалната сцена. Мускулестият певец смята да прави само хитове, с които да разбие конкуренцията.

Според близки до певицата това било продиктувано от желанието на Денислав отново да свърже живота си със Соня. Блондинката напоследък споделя, че в момента сърцето ѝ е свободно, но търси мъж, който да има качества, на които тя държи.

А тъй като Денислав я познава достатъчно добре, със сигурност знае как да си намери обратно път към сърцето ѝ. Няма как двамата да не се засекат на фолк купони, където поне единият ще има участие, и тръпката нищо чудно отново да се завърне при Соня.

Въпреки че блондинката бе категорична след окончателното си скъсване с Денислав, че няма как отново да е с него, сега може да се окаже вярно, че старата любов ръжда не хваща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest