ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Синът на Мишо Белчев остана без гадже

Синът на Мишо Белчев остана без гадже

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Константин Белчев

Синът на известния наш бард Михаил Белчев - Константин, се раздели със сериозната си приятелка Ева. Според момичето двамата се разделили по нейно желание.

Константин Белчев, който преди броени дни отпразнува рождения си ден и направи голяма промоция на първия си албум, изкара двойния си празник без гаджето си.

Ева Георгиева, която си пробива път като певица и участва в много сборни концерти из страната, твърди пред приятели, че въпреки голямата любов, която изпитват един към друг, двамата трябвало да се разделят, за да помислят за бъдещето си.

Не точно така смятат клюкарите в музикалния бранш, според които раздялата се дължи на любовен триъгълник, тъй като броени дни след като вече стана ясно, че Ева не е с Константин, тя обяви, че е обвързана.

Синът на Мишо Белчев остана без гадже

Може би го е направила, за да го накара да ревнува, смятат някои, а други са на мнение, че за да се обвърже толкова бързо след раздялата, значи всичко е било подготвяно предварително.

В момента певицата твърди, че изобщо не е обвързана, което отключи вълна от желаещи да станат по-близки с нея. За да предизвика още по-голям интерес, дългокраката изпълнителка постоянно публикува предизвикателни снимки, без обаче да са прекалено еротични.

Ева беше дълго време с Константин и дори беше негова дама на абитуриентския му бал. Говореше се, че двамата може да стигнат и до по-сериозна крачка, но всичко се оказа само една дълга авантюра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest