ezine.bg»Статии»Мода»Бижута и Аксесоари»В крак с модата с металически татуси

В крак с модата с металически татуси

металически татуси
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Бляскави и ефектни, металическите татуси са истински хит през това лято. Освен това рисунките са временни, което ги прави още по-примамливи за хората – със сигурност няма да има време да ви омръзнат.

Всеки, който желае, може да си прави експерименти с различни по вид татуировки и общо взето през цялото лято ще може да опита всевъзможни форми.

Няма да я има и болката, която е съпътствана с правенето на класическа татуировка. Разбира се, има най-разнообразни варианти, що се отнася до оформянето на таусите. Най-често се залага на бохо стила, много актуални и харесвани са и тези, които имитират бляскави аксесоари.

Временната татуировка в металическите нюанси се превърна в заместител на аксесоарите – сребърните и златни татуси много успешно имитират бижута. Можете да си направите татус на пръста като пръстен, на китката вместо гривна.

Най-често металическите татуировки са поставят на тила или на рамото, ефектно стоят и татусите на глезена.

Временните татуировки с металически цветове стоят особено ефектно на загорялата от слънцето кожа – открояват се страхотно и със сигурност се превръщат в един от акцентите на визията ви.

Металическите татуси могат да се направят у дома – всичко, което ви е необходимо, е самата татуировка, която да си закупите, влажна кърпа и малко търпение.

Сложете татуировката на ръката си, намокрете с влажната кърпа за около 30-ина секунди и след това изчакайте десет минути. После отстранете хартията и ето татусът вече е на ръката ви. Особено важно е преди нанасянето му да изчистите добре кожата си.

Колко време ще издържи този забавен и ефектен аксесоар? По принцип металическите татуси издържат около две седмици, но най-бляскави са през първите пет дни от нанасянето им. Не се притеснявайте да се къпете и да влизате в морето – новите златни и сребристи татуси са водоустойчиви.

Единственото, от което трябва да пазите татуировката, е от мазнините – тоест бъдете внимателни, когато нанасяте лосион за тяло на кожата си. Ако татусът ви омръзне, преди да се е изтрил, можете да го премахнете и самостоятелно. Нужен ви е памучен тампон и спирт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest