ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Победителят в Х Фактор вече е известен

Победителят в Х Фактор вече е известен

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k450
Кристиян Костов

Вече е ясно кой ще е новият победител в Х Фактор. Източници, близки до предаването издават, че това ще е Кристиян Костов.

Почитатели на шоуто са категорични, че симпатичното момче, наполовина русначе, наполовина българче, със сигурност ще бъде финалист. И как няма да е – той очарова както журито, така и продуцентите и зрителите на формата.

Един от най-големите почитатели на Крис е продуцентката на Вирджиния рекърдс Саня Армутлиева. На няколко пъти досега тя ставаше и аплодираше вълнуващите му изпълнения със сълзи в очите. Кристиян попадна именно в отбора ѝ. Злите езици твърдят, че Армутлиева е решила да не изпуска от поглед младият талант и да натрупва дивиденти на негов гръб.

Останалите съдии също не крият симпатиите си към Крис. Той е най-голям фаворит и на Маги Халваджиян. Чрез победата на младия талант той смята да удари директно Слави Трифонов. Това е била идеята от самото начало на формата – да се залага на децата, с цел да бъде открито второ дете чудо като Крисия.

С победата на Крис освен одобрението на публиката арменецът ще покаже и своята признателност към Русия, която ни отреди почетното второ място на престижния концерт в Крим. Маги Халваджиян е почитател на Русия и поради още една причина. Той е завършил училище за циркови артисти в Москва.

Кристиян, чийто баща е българин, е участвал в миналия сезон на Гласът на Русия. Талантът е отпаднал точно на финала, което предизвикало буря от негативни емоции сред зрителите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest