ezine.bg»Статии»Интимно»Умопомрачителни секс обичаи от цял свят

Умопомрачителни секс обичаи от цял свят

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190301
Умопомрачителни секс обичаи от цял свят
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

В съвременния свят сексът заема много важно място, но истината е, че така е било и в миналото. Сред многобройните народи са се зародили различни вярвания, станали причина за появата на, меко казано, странни сексуални обичаи и традиции. Вижте някои от тях, за да обогатите представите си относно общностите, населяващи планетата ни.

- При племена от Южна Америка и Африка се приемало като нещо напълно нормално девойките сами да отнемат девствеността си преди сексуален контакт с мъж. За тази цел те използвали предмети от дърво с фалосовидна форма.

- Превръщането на момчето в мъж е важен момент от живота на всеки младеж. За да могат юношите от Папуа-Нова Гвинея да станат мъже, те били подканяни да изпият спермата си.

- Съществува вярване, че хората от племето понапе използвали цяла риба, за да възбудят партньорката си. Те я облизвали и отърквали в интимните части на своята партньорка.

Умопомрачителни секс обичаи от цял свят

- При някои индуистки общности първо жрецът отстранявал девствеността на бъдещата невеста и чак след това тя можела да консумира брака си със своя съпруг.

- Според корейците добър начин за подобряването на ерекцията при мъжете е боцкането на члена с игла.

- При изпълнението на обредни танци в племе, населяващо територията на Колумбия, жените се опитвали да спънат мъжете. Ако някой паднел, бил длъжен да преспи с ентусиастката, която го е повалила на земята.

- Мъжете от племето кераки смятали, че има опасност да забременеят при анален секс. За да се предпазят от предполагаемото зачеване, те хапвали лимони.

- Говори се, че при племе, населяващо Каролингските острови, мъжът бил длъжен да пее на своята любима преди и след всеки полов акт.

- По време на бременността на жената мъжете от някои племена имали правото да правят секс с нейната сестра.

- В миналото не всички народи са възприемали добре женската невинност. В Тибет например се смятало за предимство една дама да е спала с повече мъже, преди да встъпи в брак. Това гарантирало нейната опитност.

- В Камчатка се обръщало специално внимание на важните гости. Те били съблазнявани от съпругата на домакина и получавали интимни ласки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest