ezine.bg»Статии»Звезди»Спортисти»Валери Божинов сваля колежка на Николета

Валери Божинов сваля колежка на Николета

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k494
Валери Божинов
Снимка: Фейсбук

В последно време Валери Божинов е подел тиха вендета срещу все още законната си съпруга Николета Лозанова. Той прави това не другаде, а в социалната мрежа, което е доста подмолно, смятат близки до разделеното семейство. От друга страна, напълно е логично, като се има предвид, че Николета води всичките си битки именно в онлайн пространството.

Вниманието на футболиста е привлечено от Калина Паскалева, която работи в предаването на Николета Лозанова Папараци. Той не пропуска неин пост или снимка, които да не хареса или коментира.

Дали опитите на ритнитопковеца да се закача с изкусителката са начин той да дразни съпругата си, или той наистина има симпатии към нея, не е ясно. Повече от ясно е обаче, че в последно време държанието на Божинов може да бъде определено като повече от разхайтено.

Николета Лозанова
Снимка: Алекс Стан

Само преди дни бащата на две деца бе забелязан да купонясва видимо пиян с непозната на светските среди блондинка в столичен клуб. През цялото време Божинов не спирал да опипва както придружителката си, така и мъжкото си достойнство. Държанието му било напълно неадекватно и предизвикало слисани погледи на останалите посетители на дискотеката.

Преди тази позорна случка пък Валери поплака в студиото на Нова телевизия. Той изрази своето съжаление, че децата му ще имат неговата съдба – тази, да бъдат отгледани от разведени родители. Освен това той се оплака, че приятелите му масово го напускат. След поредицата от изцепки обаче феновете на футболиста вече се чудят дали няма причина за всичко, което му се случва в последно време.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest