Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ернестина Шинова имала връзка с Христо Сираков

Ернестина Шинова имала връзка с Христо Сираков

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Христо Сираков

Една от безспорните фаворитки във ВИП Брадър 2015 – Ернестина Шинова, се оказа едно от момичетата на Ицо Стоте манекенки. Това е и причината да покровителства толкова много плеймейтките в къщата.

Ернестина Шинова изобщо не е толкова добра и хрисима, колкото се представя днес. В младежките си години актрисата не само се е обличала доста екстравагантно и имала свой собствен стил, но и не се посвенила да опита от всичко сладко в живота.

Известната в медийното пространство като по-добрата половинка на Андрей Слабаков, Ернестина е имала страстна афера с най-големия колекционер на красиви жени у нас - Христо Сираков.

Именно бурните младини на актрисата с гаменски език я карат днес да съчувства на плеймейтките и всички млади момичета. По време на престоя си в къщата тя взе под крилото си всички тях, като ревностно ги закриля и пази.

Авантюрата между Ернестина и Христо Сираков датира от времето, когато тя била все още студентка в НАТФИЗ. По онова време Андрей Слабаков се явявал по-скоро като закрилник на младото момиче. Именно тогава Ернестина започнала връзка с Христо Сираков, която, подобно за всички негови афери, продължали едва няколко месеца. След като историята приключила, на един купон Андрей Слабаков не издържал и се обяснил в любов на Ернестина. Така се зародила голямата любов между двамата.

Актрисата и режисьорът вдигнали няколко сватби и заминали в Италия, за да търсят щастието. Там изкарали няколко паметни години, през които Ернестина изхранвала семейството, като работела като модел. Интересното е, че по същото време на Ботуша бил и Сираков, с голямата си любов по онова време Мария, която по-късно станала и майка на първото му дете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest