ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Бракът на Гущеров и Мария пред разпад?

Бракът на Гущеров и Мария пред разпад?

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Бракът на Гущеров и Мария пред разпад?

Бракът между Християн Гущеров и фолк миньончето Мария е пред разпад. Причината са системните изневери на милионера.

Гущеров върти тайна афера не с коя да е, а с разбивачката на семейства Зорница Линдарева. Бившата любовница на Тачо е намерила доста изгодна партия в негово лице.

Приближени до Гущеров разказват, че той изобщо не крие отношенията си с моделката. Тя от години се подвизава като момиче на повикване. За бизнесменът тя е на разположение през ден.

Линдарева често бива забелязана да влиза в офиса на наследника на богаташката фамилия Гущерови в един и същи час. Сеансът не траел дълго, а приближени до бизнесмена клюкарстват, че той дори не съблича дрехите си. Зорница го дарявала само с френски ласки, за което получавала по няколко стотачки и напускала мястото с наведена глава.

Оказва се, че Мечо е доста палав и Зорница изобщо не е единствената ВИП дама, която изпълнява подобни услуги за него. В светските среди битува мнението, че Гущеров има комплекс от телосложението си и предпочита френската любов пред традиционния секс, който практикува само със законната си половинка Мария.

Фолк дивата пък била наясно с подвизите на мъжа си. Преди време тя го хванала на калъп с поредната любовница и вдигнала грандиозен скандал.

За да замаже положението, Гущеров вдигнал забраната Мария да пее по кръчмите, която сам постави преди време, но само веднъж в седмицата. Тя пък се съгласила да си затваря очите за френските ласки, които според сексуалните корифеи не се считат за изневяра.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest