ezine.bg»Статии»Любопитно»Мотивация»Как любовта към пицата спаси мъж, получил удар?

Как любовта към пицата спаси мъж, получил удар?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190329
Пица

Пицата е тестено ястие, което по някаква причина мъже от цял свят буквално издигат в култ. Представителите на силния пол обожават това кулинарно изкушение и не пропуснат повод да я похапнат във всевъзможните ѝ вариации. Именно любовта към италианското блюдо подтикна млад руснак да се венчае за пица, обяснявайки пред цял свят, че обичта към тестеното кулинарно изделие ще трае цял живот.

Той обаче със сигурност няма да е единственият човек, който ще се чувства обвързан с пицата цял живот. Господин от Сайлъм, Орегон също боготвори това ястие, защото именно благодарение на него в момента е жив, съобщава изданието Дейли мейл.

47-годишният американец Кърк Александър бил един от най-редовните клиенти на известна верига за хранене, а поръчките му били толкова редовни, че нямало как служителите да не го запомнят. В продължение на доста време той звънял в заведението буквално всеки ден, ето защо когато спрял да се обажда, мениджърът на заведението веднага забелязал.

Когато минали повече от десет дни, през които не последвала нито една поръчка от страна на Кърк Александър, служителите във веригата за хранене започнали сериозно да се тревожат за него. От фирмата направили опит да се свържат с клиента си по телефона, но не успели, след което притеснението им станало още по-голямо.

Пици

Ето защо решили да не губят повече време и да проверят какво в действителност се случва в дома на Кърк. На адреса на господина бил изпратен доставчик, който позвънил многократно на вратата. Въпреки че се чувал работещ телевизор и прозорците светели, така и никой не отворил на посетителя. Това само потвърдило неприятните опасения, които вече всички имали, и служителите на пицарията веднага сигнализирали за случая в Бърза помощ.

След като медиците пристигнали в дома на Александър, той бил открит в безпомощност състояние и на прага на смъртта. Оказало се, че е получил удар и поради това не е поръчвал пица през изминалите дни. Благодарение на намесата на служителите от пицарията сега той се възстановява в болница и най-вероятно скоро пак ще си поръчва от любимото си ястие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest